چهارشنبه 29 دی 1395 | صفحه اصلی | درباره ما | RSS
13
با برگزاری اختتامیه جشنواره سفره ایرانی، مدیر کل خوزستان تأکید کرد

تنوع غذایی به توسعه گردشگری کمک می‌کند

تنوع غذایی به توسعه گردشگری کمک می‌کند

به گزارش میراث آریا، در این هشت جشنواره، ۳۱ استان کشور تمام ظرفیت‌های خود را در زمینه سفره‌های مختلف و غذاهای سنتی به نمایش گذاشتند، ضمن آن که آشپزهای مختلف در رقابت با یکدیگر، ظرفیت‌های غذا را به عنوان جاذبه‌های گردشگری مناطق مختلف معرفی کردند و به‌علاوه دستیابی به ۳۲ منوی غذای ایرانی از مهمترین دستاوردهای این جشنواره در هشت منطقه کشور بود.

مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در این‌باره گفت: «این جشنواره‌ موتوری است که همه بخش‌های صنعت گردشگری از جمله تورهای گردشگری، هتل‌ها و رستوران‌ها را به حرکت در می‌آورد. بعلاوه مسائل فرهنگی در این سریِ جشنواره، خیلی خوب دیده شده و مطالعات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.»

خسرو نشان مدیرکل اداره میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان خوزستان نیز درباره جشنواره سفره ایرانی به میراث آریا گفت: «این جشنواره ترکیبی از نمایشگاه خوراکیها، برگزاری مسابقه بین سرآشپزها و اماکن پذیرایی بود. جشنواره سفره ایرانی فرصتی برای استفاده از جاذبههای گردشگری مناطق مختلف در جهت جذب گردشگر است زیرا تنوع غذایی به توسعه گردشگری نیز کمک میکند.»

او افزود: «در کنار جشنواره سفره ایرانی، صنایعدستی مرتبط نیز در غالب نمایشگاه عرضه شد، همچینین آیینهایی از مناطق هرمزگان، بوشهر و خوزستان نیز در این نمایشگاهها ارائه شد، در واقع این جشنواره به رنگینکمانی از جاذبههای گردشگری تبدیل شد. جشنواره‌ای که در نوع خود تجربه گرانبهایی بود زیرا پیش از این کمتر شاهد برگزاری چنین جشنوارههایی بودیم.»

نشان گفت: «جشنواره سفره ایرانی و برنامههای جنبی آن باعث شد که مردم استان استقبال خوبی از این جشنواره داشته باشند. حتی با وجود اینکه محل جشنواره در حدفاصل آبادان و خرمشهر بود، بازدید کنندگان از سراسر استان در این جشنواره حضور پیدا کردند. تعدادی از دفاتر گردشگری ابتکاری به خرج دادند و بازدیدکنندگانی را زا اهواز و دزفول به سوی این جشنواره سوق دادند.»

او افزود: «همه این موارد نشان میدهد این تجربه، تجربه موفقی است و باید استمرار داشته باشد تا به هدف اصلی برگزاری چنین جشنوارههایی که جذب گردشگری است برسیم. از طرف دیگر سرآشپزها، هتلها، رستورانها و اماکن پذیرایی با نحوه کار و خدمات همدیگر آشنا میشوند.»

نشان خبر داد که در این جشنواره از برگزیدگان استانهای هرمزگان، بوشهر، خوزستان و منطقه آزاد اروند تقدیر به عمل آمد.

جشنواره ملی سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری قرار است سال آینده نیز برگزار شود و از میان ۳۱ آشپز استان‌های مختلف، ۳ آشپز برتر ایران  معرفی خواهند شد. با توجه به اینکه سالانه حدود ۳۰۰ میلیارد دلار هزینه کرد گردشگر از محل تغذیه است و اگر بتوان سفره ایرانی را در کشو آنقدر برجسته کرد که مورد شناسایی و آشنایی گردشگرهای بین‌المللی و حتی داخلی باشد می‌توانیم سهم خوبی از این هزینه کرد، در داخل کشور داشته باشیم.

تعداد مشاهده خبر: (164)
گروه خبر: گردشگری
کد خبر: 119347
  • تنوع غذایی به توسعه گردشگری کمک می‌کند
  • تنوع غذایی به توسعه گردشگری کمک می‌کند
  • تنوع غذایی به توسعه گردشگری کمک می‌کند