صفحه اصلی
       اجتماعي
       میراث فرهنگی
       صنایع دستی
       گردشگری
       بين الملل
Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
      پيوندها
      جستجو
      ارتباط با ما









برنامه‌هاي ويژه عمان براي گردشگري رمضان اعلام شد             نورپردازي تخت سليمان تکميل مي شود             ضرورت توجه به بافت تاريخي گرگان             افتتاح خانه قيومي يزد در هفته دولت             نمايش فيلم "کلمه" در موزه ملي ملک             کشف يافته‌هايي جديد از تمدن باستاني پرو             حرم دانيال نبي(ع) باز شد             اتمام مطالعه منطقه گردشگري امامزاده سلطان ولايت             توسعه جشنواره‌هاي محلي در استان تهران             افتتاح دو پروژه گردشگري در اردبيل             


" صنایع دستی "
ارسال خبر : 19 اسفند 1388  (14:36)
طرفداران معرق گندم روز به روز افزايش مي‌يابد
استان: بوشهر

معرق گندم هنري است که امروزه توجه هنرجويان بسياري را به خود جلب کرده است.

زهرا دانشيان در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: اولين بار اين هنر را بر روي تابلويي مشاهده کردم و به آن علاقمند شدم.

وي افزود: اصلي‌ترين ماده در اين هنر ساقه گندم است که بسيار ارزان بوده و به سادگي در اختيار صنعتگران قرار مي‌گيرد.

اين هنرمند بوشهري ادامه داد: اين حرفه را در سازمان فني و حرفه‌اي بوشهر آموزش ديده‌ام و هم اکنون بازار فروش اين هنر بسيار پررونق است.

وي با اشاره به اينکه اين آثار در نمايشگاه به خوبي به فروش مي‌رسد، تصريح کرد: در اين هنر تنوع بسيار زياد است و هر طرحي که هنرجو به آن علاقه‌ داشته باشد را مي‌تواند توليد کند.

اين صنعتگر افزود: در استان‌هايي که گندم به صورت فراوان يافت مي‌شود اين هنر به صورت پر رنگ‌تري مشاهده مي‌شود.

وي يادآور شد: با حمايت‌هايي که معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي از هنرمندان کرده، اين حرفه امروز جايگاه بسيار مناسبي دارد.

اين صنعتگر در پايان خاطر نشان کرد: اگر جوانان به اين هنر علاقه‌مند باشند مي‌توانند از اين حرفه به عنوان شغل دائمي‌خود استفاده کنند.
112/

44688 0