• جمعه 15 آذر 1398
  • 19:25

اولین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفرکردستان ویژ نوروز 98 برگزار شد

اولین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفرکردستان ویژ نوروز 98 برگزار شد

اولین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان کردستان ویژ نوروز 98 با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جمعی از معاونان و مدیران شهرستانی برگزار شد.
 

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان، نخستین جلسه ستاد نوروزی استان کردستان با حضور سید محسن علوی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، حمید اسکندری معاون گردشگری و سرمایه گذاری، کارشناسان گردشگری و مسئولین ادارات میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان های استان برگزار شد.

سید محسن علوی مدیرکل میراث فرهنگی کردستان در این نشست اظهار کرد: «اقامتگاه های بوم گردی سطح استان برای ایام نوروز باید دارای آمادگی کامل باشندو در صورت نیاز، آموزش و مشاوره های لازم توسط کارشناسان و مسئولین شهرستان های مربوطه به مدیران و مالکین آنها داده شود.»

او به کارشناسان و مسئولان حوزه نظارت بر تاسیسات گردشگری استان کردستان تاکید کرد: «تا قبل از شروع ایام نوروز 98 باید تمامی واحدهای گردشگری استان نسبت به رفع مشکلات و کاستیهای خود اقدامات لازم را انجام دهند.»

او بیان کرد: «اقامتگاه های گردشگری، واحدهای بین راهی، دفاتر خدمات مسافرتی، خانه مسافرها و همچنین سایر تاسیسات گردشگری باید دقیقتر از گذشته مورد بازدید قرار گیرند.»

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان افزود: «توزیع اقلام تبلیغاتی و همچنین اطلاع رسانی درست یکی از راه های مناسب جذب گردشگر به استان است در نتیجه باید برای این موارد تمهیدات بهتری با همکاری ارگانها و بخشهای خصوصی اندیشیده شود.»

او در پایان با اشاره به لزوم حضور فعال اداره کل و بخش های خصوصی در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران اظهار کرد: «استان کردستان باید از این نمایشگاه حداکثر استفاده و بهره برداری را برای معرفی جاذبه ها و پتانسیل های گردشگری ببرد و در این راستا با همکاری بخشهای خصوصی با تمام امکانات موجود در این نمایشگاه حضور پیدا خواهیم کرد و از مسئولین ادارات میراث فرهنگی شهرستان های استان نیز دعوت می شود که به منظور معرفی بهتر جاذبه های موجود در شهرستانهای خود در این نمایشگاه، حضور داشته باشند.»

حمید اسکندری معاون گردشگری و سرمایه گذاری استان گفت: «بیشتر رستورانها و واحدهای بین راهی در سطح استان عملکرد خوبی نداشته اند و متاسفانه پرسنل آنها آموزشهای کافی در ارتباط با نحوه ی پذیرایی از مسافران را ندیده اند.»

او افزود: «تدارک و آماده کردن لباسهای فرم برای تمامی پرسنل رستوران ها و اقامتگاه های بین راهی امری ضروری است که باید اقداماتی در این زمینه صورت پذیرد.»

اسکندری در پایان بر ارائه آمار دقیق گردشگران ورودی و مقیم سطح استان در ایام نوروز توسط مسئولین شهرستانها تاکید کرد و گفت: «دقت در جمع آوری و ارائه آمار نکته ضروری است  چرا که با مراجعه به آن می توان نقاط قوت و کاستیهای گردشگری استان را مورد بررسی قرار دهیم و تمهیدات لازم را برای بهبود وضعیت گردشگری استان در آینده بیاندیشیم.» 
 

امتیاز به خبر :