• جمعه 15 آذر 1398
  • 13:39

معاون گردشگری استان:

گردشگری غذا در بستر بوم‌گردی اردبیل معرفی می‌شود

گردشگری غذا در بستر بوم‌گردی اردبیل معرفی می‌شود

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: «گردشگری غذا با همکاری فعالان این بخش وارد فاز عملیاتی شده است و توسعه این حوزه در بستر بوم‌گردی اردبیل انجام خواهد گرفت.»

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، صغری فرشی امروز دوشنبه 11 آذر 98 در جلسه با فعالان صنایع غذایی در نگارخانه شاه اسماعیل صفوی، تصریح کرد: «فرهنگ و آداب و رسوم و به تبع آن تنوع غذایی ما در کشور بسیار جذاب و قابل عرضه برای گردشگران خارجی است.

او بیان کرد: «لازم است فعالان صنایع غذایی به ویژه رستوران های سنتی و بین راهی در معرفی غذاهای بومی و محلی استان اردبیل به گردشگران تلاش بیشتری داشته باشند.»

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل ادامه داد: «در این حوزه از پیشنهادات و طرح های فعالان صنایع دستی برای تعریف رویدادهای مرتبط با گردشگری غذا در زمستان بیدار حمایت می کنیم.»

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان اردبیل نیز در این جلسه، بیان داشت: «آماده برگزاری کلاس‌های تخصصی برای گردشگری غذا در استان اردبیل هستیم.»

محمد پورقلی اضافه کرد: «در سطح استان بیش از 198 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای وجود دارد که 23 آموزشگاه مجوز برگزاری آموزش تهیه غذا را دارد.»

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان اردبیل تصریح کرد: «از این میان هفت آموزشگاه به صورت اختصاصی به این موضوع می‌پردازند که با این ظرفیت برگزاری کلاس برای بیش از 2هزار نفر  وجود دارد.»

در این جلسه مهران محمدی، معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان اردبیل با اشاره به همکاری جهاد دانشگاهی استان با اداره کل میراث فرهنگی اردبیل برای تهیه اطلس گردشگری، افزود: «همکاری ویژه‌ای برای توسعه گردشگری استان بین اداره کل میراث‌فرهنگی و جهاد دانشگاهی اردبیل وجود دارد.»

برچسب ها : اردبیل, بوم‌گردی, غذا
استان اردبیل امتیاز به خبر :