• یکشنبه 02 اردیبهشت 1397
  • 07:02

در دومین دور جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری

آشپز گنابادی عنوان سرآشپز برتر خراسان‌رضوی را کسب کرد

آشپز گنابادی عنوان سرآشپز برتر خراسان‌رضوی را کسب کرد

در دومین دور جشنواره سفره ایرانی؛ فرهنگ گردشگری منطقه 4 کشور، بانوان گنابادی عنوان سرآشپز برتر خراسان‌رضوی را کسب کردند.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان‌رضوی، علیرضا شناسایی  رئیس اداره میراث‌فرهنگی شهرستان گناباد امروز شنبه 4 شهریور 96 اظهار کرد: «در دومین جشنواره سفره ایرانی؛ فرهنگ گردشگری  منطقه 4 کشور که از تاریخ 1 تا 3 شهریور در استان سمنان شهرستان شاهرود برگزار شد شهرستان گناباد همچون سال گذشته حضور فعالی داشت.»

او افزود: «در دومین دوره این جشنواره، گناباد در بخش صنایع‌دستی  با عرضه سفال مند گناباد و در بخش غذاهای سنتی آشکده میراث گناباد به نمایندگی از استان خراسان‌رضوی حضور داشتند، همچنین استاد ابوالحسن دلشاد پژوهشگر گنابادی به عنوان داور  در این جشنواره حضور داشت.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گناباد گفت: «در این دوره آش رشته به‌عنوان پیش‌غذا، قورمه به‌عنوان غذای اصلی و کاچی به‌عنوان دسر مورد داوری قرار گرفت که در پایان، آشکده میراث گناباد خانم‌ها منیره حیدری و ملیحه مصباح عنوان سرآشپز برتر خراسان‌رضوی را کسب کردند.»

او با بیان اینکه  گناباد در زمینه غذاهای سنتی و بومی از جایگاه ممتازی در استان خراسان‌رضوی و کشور برخوردار است، افزود: «در نخستین دوره این جشنواره که سال گذشته برگزار شد هم آشپزهای گنابادی رتبه نخست را از آن خود کردند؛ همچنین انتخاب آش جوشپره به عنوان آش برتر ایران در نخستین جشنواره ملی آش ایران در زنجان از دیگر موفقیت‌های این شهرستان است.»

امتیاز به خبر :