به‌گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"کرم رضا حاصلي\"، افزود: براساس آثار مستند، در سال 1945 در يخ‌هاي سيبري همراه يک سوار مربوط به دوره ساساني و متعلق به 2500 سال قبل فرشي به دست آمد که همانا نشانگر قدمت هنر فرش ايراني است.

وي با اشاره به اينکه اين فرش در موزه آرميتا در لنينگراد موجود است، تصريح کرد: از گذشته بافت فرش، افتخار خانواده‌هاي ايراني بود و فرش‌هاي دستباف ايراني بعد از گذشت زمان و مصرف طولاني ارزش موزه‌اي به دست مي‌آورد و به خارج از کشور صادر مي‌شود.

حاصلي خاطرنشان کرد: اين فرش با توجه به تاريخ پرفراز و نشيبي که داشته کالاي پر برکتي است و با وجود 1200 دار قالي در ايران موجب اشتغالزايي مي‌شود.

کارشناس رسمي دادگستري تاکيد کرد: بعد از جنگ و تحريم ايران تنها چيزي که باعث ارزآوري مي‌شد فرش بود و با وجود فراز و نشيب‌هاي بسيار بار فرهنگي اين کالا همچنان پابرجا و استوار مانده است.

وي ادامه داد: بايد در قبال اين محصول مديريت مناسب داشته باشيم و با اعمال راهکارهاي در خور، آن را با کيفيت مناسب توليد و به کشورهاي ديگر صادر کنيم و با کسب مقام اول در دنيا موجب کوتاه شدن دست رقباي کاذب در بازار جهاني شويم.

حاصلي گفت: شرکت بين‌المللي جشنواره‌هاي قالي، گام‌هاي خوبي برداشته و ترتيبي داده که در اين راستا قدر و منزلت هنرمندان محفوظ بماند.

وي افزود: توليد براي مصرف‌کننده است و بايد براي آن تبليغ شود که يکي از شيوه‌هاي مناسب جهت معرفي کالا برپايي چنين جشنواره‌هايي است.

وي خاطرنشان کرد: يکي از مشکلات فرش‌هاي دستباف ايراني تامين مواد اوليه و بي‌توجهي به سليقه جامعه است و يکي از رسالت‌هاي ما نيز آموزش به بافنده براي توليد متناسب با سليقه داخلي و خارجي است.

H/S



انتهای پیام/

کد خبر 1386040352