وي با اشاره به بعد مذهبي و گردشگري اين منطقه گفت:در ايام تابستان حدود 40 هزار نفر در هفته به اين منطقه ميآيند و تا نيمه دوم شهريور ماه اين ترددها ادامه دارد.
\"علي محمدي\" با بيان اينکه بهدنبال دائمي کردن استفاده از اينگونه مراکز گردشگري هستيم، تاکيد کرد: دولت بايد زيرساختهاي لازم را در چنين مناطقي ايجاد کند تا سرمايهگذاران نيز وارد عمل شوند.
قائممقام معاونت گردشگري استان تهران با اشاره به ضرورت تدوين طرح جامع گردشگري اين منطقه ادامه داد: با تعريف اين طرح ميتوان سرمايهگذاران را به ساخت واحدهاي اقامتي و پذيرايي تشويق کرد.
وي با بيان اينکه بيش از 100 زائرسرا در امامزاده داوود وجود دارد، افزود: اين ناحيه يک منطقه روستايي بدون ساختار مهندسي است و بافت آن قديمي است.
\"علي محمدي\" با اشاره به اينکه در حال حاضر هيچ ارگاني بر فعاليت اينگونه مراکز نظارت ندارد، تصريح کرد: از آنجا که اين مراکز تحتنظارت هيچ سازماني نيست، نرخ آنها نيز بين بهرهبرداران و ميهمانان توافقي است.
وي همچنين به واحدهاي پذيرايي اين بخش اشاره کرد و گفت: حدود 40 واحد پذيرايي در منطقه امامزاده داوود و تعدادي نيز در مسير اين امامزاده شناسايي شدهاند که آنها نيز مجوز ندارند.
قائممقام گردشگري استان تهران با بيان اينکه در صورت عدم مراجعه و افتتاح پروانه، واحدهاي متخلف پلمب خواهند شد، افزود: امنيت و آسايش گردشگران براي ما يک اصل مهم است و بر همين اساس با متخلفان برخورد ميکنيم.
\"علي محمدي\" تاکيد کرد: کساني که مبادرت به دريافت پروانه کنند، از تسهيلاتي مانند وام کمبهره، معافيت 50 درصدي از ماليات و استفاده از برق و گاز با تعرفه صنعتي برخوردار ميشوند.
وي گفت: سند مالکيت، شناسنامه مالکان و ارائه گواهيهاي عدم سوء پيشينه، عدم اعتياد و صلاحيت فردي ازجمله مدارک موردنياز و معيارهاي صدور پروانه بهرهبرداري است که سه مورد اخير براي سازمان ما اهميت خاصي دارد.
وي گفت: هر واحد گردشگري يک بهرهبردار دارد و پروانه نيز به نام وي صادر ميشود، ولي اگر يک تاسيسات گردشگري بجز بهرهبردار، مدير نيز داشته باشد، وي نيز بايد شرايط لازم را اخذ کند.
H/106
انتهای پیام/