فرماندار اروميه در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا(CHTN)، با بيان اين مطلب گفت‌ هتل بين المللي 4 ستاره اروميه در واقع دومين هتل 4 ستاره اين شهرستان است. محل اين هتل به دليل چشم انداز زيبايي که اين پارک جنگلي دارد، محل بسيار مناسبي است. اما وجود يک سوله و مجتمع تفريحي آذربايجان در روبه روي آن ممکن است براي گردشگران مزاحمتي ايجاد کند. به همين دليل در آينده نزديک اين محل از وجود اين وسايل پاک خواهد شد.

\"حسن غفاري آذر\" تصريح کرد: فضاي اطراف اين هتل به زودي ساماندهي خواهد شد. در زماني به دليل وجود کج سليقگي بعضي از افراد، در اين مکان نمايشگاه بين المللي احداث مي شود. اين در حالي است که اين منطقه جاي مناسبي براي اين کار نيست، چرا که موجب به وجود آمدن ترافيک سنگيني در اين منطقه شده است.
وي تاکيد کرد: در اين مکان به زودي موزه ملي آذربايجان نيز در همين پارک جنگلي احداث خواهد شد. فضاي اطراف اين هتل نيز سبز و جنگلي بوده و چشم انداز زيبايي خواهد داشت.

وي با اشاره به هتل‌هاي موجود و ميهمانپذيرهاي موجود در شهر اروميه گفت: شايد اين نخستين هتل باشد که حداقل در شهرستان اروميه با کيفيت مناسبي احداث مي‌شود.

وي با اشاره به توسعه صنعت گردشگري در استان‌ها تصريح کرد: متولي صنعت گردشگري در کشور سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري است و فرمانداري در اين زمينه تنها نقش حمايتي و نظارتي دارد. فرمانداري سعي کرده است که براي احداث هتل‌ها در سطح شهرستان و هم موزه منطقه اي آذربايجان حمايت‌هاي لازم را انجام دهد.

غفاري آذر با اشاره به مشکلات صنعت گردشگري موجود استان آذربايجان غربي گفت:استان آذربايجان غربي از نظر آثار تاريخي و طبيعي يکي از استان‌هايي است که پتانسيل فراواني دارد. اما متاسفانه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي بنا به دلايلي در زمينه توسعه صنعت گردشگري اقدامي اساسي صورت نگرفته است. در حال حاضر شاهد اين امر هستيم که در دولت جديد، پيگيري‌هاي جدي از سوي بخش‌هاي دولتي براي توسعه اين صنعت انجام مي‌گيرد که اميدواريم به ثمر برسد.

فرماندار اروميه با اشاره به بودجه فرمانداري گفت: فرمانداري بودجه خاصي براي توسعه صنعت گردشگري ندارد. اما سازمان‌هاي متولي مي‌توانند با پيشنهاد دادن بودجه مورد نياز خود از حمايت‌هاي فرمانداري براي جذب آن برخوردار باشد. خوشبختانه امسال نيز بودجه خوبي براي توسعه گردشگري در فرمانداري در نظر گرفته شده که در حال حاضر رقم دقيق آن را به خاطر ندارم.

غفاري گفت: جمعيت شهرستان اروميه طبق آخرين سرشماري حدود 850 هزار و 400 نفر است که نرخ بيکاري آن هم دو رقمي است. با توجه به راه اندازي و تاسيس بنگاه‌هاي اقتصادي زودبازده رقم بيکاري در حال تغيير است و در واقع رقم دقيق بيکاري هنوز به دست نيامده است.

وي تاکيد کرد: ميانگذر شهيد کلانتري حدود 20 سال و اندي است که در حال کار است. سال گذشته قرار بود که حداقل يک لاين آن تا پايان سال آماده شود. اما به دليل عدم تامين بودجه که بودجه اي ميلياردي هم نياز داشت، اين امر محقق نشد. چرا که در متمم بودجه آمده و در همين متمم هم به مجلس رفته و رايي نياورد. امسال هم 15 ميلياردي که براي اين امر در نظر گرفته شده، قول داده اند که حداقل يک لاين آن راه اندازي شود. اگر اين امر تا آخر سال انجام شود، حداقل قسمت کوچکي از مشکلات رفت و آمد مردم به استان هاي ديگر برطرف خواهد شد.

فرماندار شهر اروميه گفت: در درازمدت در اين مکان يک جاده چهار بانده اي که ريل قطار از وسط آن عبور خواهد کرد تاسيس خواهد شد. اين جاده دو منظوره است، يعني دو باند رفت و دو باند برگشت ماشين خواهد بود و يک ريل قطار هم، از وسط اين جاده عبور خواهد کرد. اين جاده در صورت احداث، نخستين پل منحصر به فردي است که در سطح کشور احداث خواهد شد. در صورت تاسيس اين جاده، ارتباطي ميان ايران به ترکيه و ترکيه به اروپا ايجاد خواهد کرد. اين پل و جاده ارتباطي ميان آسيا و اروپا به وجود خواهد آورد که به لحاظ استراتژيکي حائز اهميت فراواني است.
/103



انتهای پیام/

کد خبر 138604076