به گزارش ميراث آريا(CHTN)، مدير عامل شرکت سهامي فرش ايران با بيان اين مطلب افزود: اين مسئله سبب شده تا کشورهاي مذکور به کپي‌برداري از طرح‌هاي توليد فرش ايراني روي آورند که بايد با برنامه‌ريزي منسجمي از اين اقدام جلوگيري کنيم.

\" جلال الدين بصام\" افزود: بافت تکراري و استفاده از طرح‌هاي قديمي، همچنين روي نياوردن به طرح‌هاي جديد سبب بيکاري بسياري از طراحان فرش کشور شده است.

وي، با اشاره به اينکه در حال حاضر بيش از 3 هزار طراح مجرب فرش در کشور حضور دارند، گفت: اين تعداد، تنها 600 نفر از به‌طور رسمي فعاليت دارند.

وي ادامه داد: کشورهاي رقيب تلاش مي‌کنند تا با به‌کارگيري طراحان مجرب ايراني فرش دستباف، خلأ موجود بر سر راه رقابت با فرش ايران را پر کنند.

\"بصام\" مهمترين برگ برنده ايران در زمينه فرش دستباف را طراحي دانست و افزود: طراحان غير ايراني فرش دستباف در کشورهاي رقيب نظير چين و هند نمي‌تواند با ايران رقابت کنند.

مدير عامل شرکت سهامي فرش ايران از راه‌اندازي انجمن طراحان و نقاشان قالي به همت مرکز ملي فرش در آينده نزديک خبر داد و گفت: اين انجمن قرار است کار خود را در شهرهاي اصفهان، تبريز و کرمان آغاز کنند.

وي تاکيد کرد: ايجاد انجمن طراحان و نقاشان قالي در ديگر شهرها نيز در دستور کار مرکز ملي فرش ايران قرار دارد که کارهاي اجرايي آن به‌زودي انجام مي‌شود.

M/R/113


انتهای پیام/

کد خبر 1386040918