\" محمد امير شاهي\" هنرمند سفالگر سمناني با بيان اين مطلب به ميراث آريا (chtn) گفت: هنر سفال به درستي در برخي مناطق کشور شناسانده نشده و اين هنر هنوز نتوانسته به جايگاه واقعي خود دست يابد.

وي گفت: مسئولان ذي‌ربط هيچ گاه به فکر درآمدزايي هنر نيستند، در صورتي که هنرمند براي توسعه و ترويج و بهتر شدن کار خود نيازمند تامين معاش است.

اين استاد سفالگري با بيان اينکه نرخ تسهيلات اعطايي به اين بخش بسيار بالا است، تأکيد کرد: از سوي ديگر درآمد ما به قدري ناچيز است که حتي نمي‌توانيم چند روزي کار خود را تعطيل کرده و براي فروش محصولاتمان به‌دنبال مشتري و تبليغات برويم.

امير شاهي، ورود برخي هنرمندان تازه‌کار را به عرصه سفالگري در توسعه اين هنر موثر دانست، اما گفت: اين افراد بايد به خلاقيت و ابتکار که اصل هنر است، اهميت بيشتري دهند.

اين هنرمند خاطرنشان کرد: کارهاي هنري با کيفيت کم موجب مي‌شود به جايگاه هنر اصيل ايراني خدشه وارد شود.

وي، حمايت مسئولان از هنرمندان اين بخش در توسعه سفالگري را تاثير گذار دانست و گفت: بسترسازي براي فعاليت هنرمندان سبب مي‌شود تا آنان بتوانند کيفيت محصولات را ارتقا بخشند.

اين هنرمند يادآور شد: کمبود تجهيزات و کوره‌هاي سفالگري و نداشتن بازار مناسب براي محصولات توليد شده، به کمرنگ شدن اين هنر درميان مردم دامن زده است.

S/H/113


انتهای پیام/

کد خبر 1386041030