به‌گزارش ميراث آريا(CHTN)، به تازگي افزايش ميزان آلودگي هوا، ماهيگيري فراوان و حضور شناگران و غواصان در منطقه موجب صخره‌هاي مرجاني شده است؛ به طوري‌که از جنوب اقيانوس تا جزاير کاربين فشار تغييرات شرايط آب و هوايي، توسعه ساحلي، جنگل‌زدايي و گردشگري نا محدود به تخريب تدريجي اکوسيستم منجر شده است.

بسياري از مقامات صنعت گردشگري با توجه به درامد قابل توجه حاصل از گردشگري در ناحيه صخره‌هاي مرجاني استراليا بازديد و با درآمدي معادل 2 ميليارد دلار از صنعت گردشگري حمايت مي‌کنند.

سازمان حفاظت محيط زيست و جنگلداري استراليا اعلام کرد، ارزش اقتصادي صخره‌هاي مرجاني بسيار زياد است و موجب رشد گردشگري جهاني مي‌شود.

يکي ديگر از صخره‌هاي مزومريکان در جزاير کاريبن است که با توسعه ساحلي و آلودگي هوا مورد تهديد قرار گرفته‌اند. صخره‌هاي مرجاني مساحتي معادل 700 مايل از شبه جزيره يوکاتان تا جزايري هندوراس را به خود اختصاص داده‌اند، همچنين صخره‌هاي مثلثي در آسياي جنوب شرقي که از مالزي تا فيليپين، اندونزي و جزاير سليمان کشيده شده‌اند به دليل ماهيگيري فراوان و استفاده از سيانور و ديناميت براي ماهيگيري در معرض تهديد قرار دارند.

در سال 2004، سازمان بين‌المللي حفاظت از محيط زيست برنامه‌اي با هدف محافظت از اين صخره‌ها طراحي کرد، اما نتيجه‌اي در پي نداشت.

S/H/109


انتهای پیام/

کد خبر 1386041037