\"ابولقاسم اسماعيل‌پور\" مطلق رئيس پژوهشکده زبان و گويش، در گفتگوي اختصاصي با ميراث آريا (CHTN)، ضمن بيان اين مطلب گفت: اين کتيبه آشوري و باستاني به شدت در معرض فرسايش بوده و به همين دليل تصميم گرفته شد از آن مولاژي تهيه شود.

وي افزود: کار تهيه اين مولاژ، با همکاري پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي-فرهنگي، به‌زودي آغاز مي‌شود.

رئيس پژوهشکده زبان و گويش، درباره راه‌اندازي باغ موزه مولاژها خاطرنشان کرد: بودجه راه‌اندازي اين باغ‌موزه نيز به تصويب رسيده و قرار است امسال در محوطه کاخ موزه سعدآباد راه‌‌اندازي شود.

اسماعيل‌پور با بيان اينکه براي راه‌اندازي اين باغ موزه 80 ميليون تومان اعتبار به تصويب رسيده است، تصريح کرد: در اين باغ‌موزه کتيبه‌ها به شکل صخره‌اي در محوطه باز کاخ موزه نصب شود تا بازديدکنندگان، همزمان با بازديد از کاخ، اطلاعات لازم درباره کتيبه‌هاي مشهور را نيز به‌دست‌ آورند.

وي با بيان اينکه در اين نمايشگاه 50 مولاژ از کتيبه‌هاي باستاني به شکل صخره‌اي تهيه شده است، ادامه داد: شاخص‌ترين اين کتيبه‌ها کتيبه‌هاي دوران هخامنشي و ساساني است.

رئيس پژوهشکده زبان و گويش، در پايان، از مولاژ برداري کتيبه‌هاي اورارتو خبرداد و گفت: در کنار تهيه مولاژ از کتيبه‌هاي اورارتو، پژوهش کتيبه‌هاي عيلامي نيز در سال 86 انجام مي‌شود.

M/R/115







انتهای پیام/

کد خبر 138604125