به گزارش ميراث‌آريا( CHTN)، \"محمدرضا حساني\" معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کرمان، با بيان اين مطلب گفت: در جلسه مذکور \"عبدالحميد رئوفي‌نژاد\" با توجه به اينکه بيش از 200 هزار نفر از جمعيت استان کرمان در 61 رشته فعاليت دارند، از 5 کارگروه آموزش و پژوهش، معادن و سنگ‌هاي قيمتي، تسهيلات بانکي، بازاريابي و نمايشگاه‌ها و بيمه‌صنعتگران خواست تا به تشريح عملکرد کامل دو ماه اخير خود بپردازند.

وي با اشاره به اينکه در دومين جلسه کارگروه صنايع‌دستي مقرر شد نسبت به ايجاد يک غرفه صنايع‌دستي در فرودگاه کرمان و ايستگاه راه‌آهن به‌طور جدي اقدام شود، افزود: تخصيص بخشي از فروشگاه‌هاي معلم، رفاه و لاله صدراي کرمان براي فروش محصولات صنايع‌دستي از ديگر مصوبات اين جلسه کارگروه بود.

حساني ادامه‌داد: اختصاص 50 هکتار زمين براي احداث نمايشگاه دائمي صنايع‌دستي در کنار مرکز نمايشگاه‌هاي جنوب‌شرقي استان، با توجه به مصوبات دولت، از ديگر مواردي بود که در دومين جلسه اين کارگروه به تصويب رسيد.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کرمان گفت: تهيه طرح اوليه ميدان ارگ کرمان براي راه‌اندازي بازارچه دائمي صنايع‌دستي با 120 غرفه از سوي معاونت صنايع‌دستي، در اين جلسه به تصويب رسيد و قرارشد رئيس دانشکده هنر کرمان نيز از اين پس، به عنوان عضو کارگروه صنايع‌دستي در جلسات شرکت داشته‌باشد.

وي با توضيح اينکه در دومين جلسه کارگروه صنايع‌دستي کرمان، 150 ميليون تومان از بودجه عمراني استان از يک‌درصدي که در اختيار استاندار قرار دارد براي آموزش، به معاونت صنايع‌دستي اختصاص يافت، افزود: تمام اعضاي کارگروه به توافق رسيدند که معاونت صنايع‌دستي مواداوليه رشته‌هاي سوزن‌دوزي، مشبک، معرق و تأمين اعتبار براي دو نفر مربي آموزش زندانيان شهرستان کرمان را برعهده ‌گيرد.

اين مقام مسئول، از انجام پروژه پژوهش‌هاي مرتبط با رشته‌هاي صنايع‌دستي، به‌ويژه صنايع‌دستي منسوخ شده، ازسوي دانشکده هنر با همکاري معاونت صنايع‌دستي، به عنوان ديگر مصوبه کارگروه ياد کرد و گفت: مقرر شده‌ است همه صنعتگراني که در رشته‌هاي گليم‌بافي،‌ گبه و پته فعاليت مي‌کنند و ديگر هنرمندان متقاضي بيمه نيز به تأمين اجتماعي معرفي شوند.

حساني تصريح‌کرد:حدود 150 ميليون تومان نيز از سوي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي براي پرداخت هزينه‌هاي جاري معاونت در بودجه جاري سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کرمان درنظر گرفته‌ شد.

وي از طرح آموزش ضربتي 6 هزار هنرجو در مناطق کپرنشين جنوب استان، با اعتبار 4 ميليارد ريال و اختصاص 5 ميليارد و 200 ميليون تومان به‌منظور ايجاد 15 کارگاه توليدي صنايع‌دستي در منطقه جنوب کرمان خبرداد و افزود: قرارشد در جلسه ستاد راهبردي، که در جنوب استان تشکيل مي‌شود مصوبات، به دولت نيز ارائه شود.

حساني درپايان يادآورشد: معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کرمان نيز در اين جلسه به عنوان مسئول پيگيري مصوبات کارگروه صنايع‌دستي انتخاب شد.

اين گزارش مي‌افزايد: دومين کارگروه صنايع‌دستي کرمان، بعدازظهر سه‌شنبه، 12 تيرماه در دفتر استاندار برگزار شد و اين مقام مسئول از اين کارگروه به‌عنوان نخستين کارگروه در سطح‌ کشور نام ‌برد.

111/R/S




انتهای پیام/

کد خبر 1386041439