تنگکو منصور با اشاره به سفر خود به تهران و گفتگو با مسئولان جهانگردي کشورمان، ضمن ابراز تمايل به ديدار مجدد از ايران، افزود: در سفر خود به جمهوري اسلامي ايران و ديدار با همتايان ايراني، صدور کارت اعتباري ويژه جهانگردان را پيشنهاد داده بودم که در صورت اجرايي شدن اين طرح بخش اعظمي از مشکلات گردشگران ايراني و مالزيايي ددر سفر به دو کشور تسهيل خواهد شد.
وي کمبود خطوط پروازي بين کوالالامپور و تهران را يکي از موانع اصلي توسعه جهانگردي بين دو کشور برشمرد و ابراز اميدواري کرد با مساعدت ميئولان هوتپيمايي دو کشور اين مشکل به نحو مطلوبي برطرف شود.
عدنان تنگکو منصور در اين ديدار ضمن تشويق شرکت توريستي آيتو وابسته به سازمان سياحتي و مراکز تفريحي بنياد به حضور در نمايشگاه جهانگردي مالزي گفت: هزينه تبليغات جهانگردي مالزي در سال گذشته ميلادي 60 ميليون دلار بوده است و 2500 نفر نيز در تورهاي آشنايي اين کشور () شرکت کردهاند.
وي در پايان با اشاره اينکه آمار دقيقي از جهانگردان ورودي به مالزي موجود نيست، يادآور شد: در سال 2006 حدود 27 ميليون نفر به کشور ما سفر کردهاند که احتمالا از اين تعداد 20 ميليون گردشگر بودهتند.
در ادامه اين نشست \"احد محمدي\" مدير عامل سازمان سياحتي و مراکز تفريحي يا معرفي فعاليتها و توانمنديهاي اين سازمان، آمادگي خود را براي توسعه همکاريهاي جهانگردي بين بنياد مستضعفان و مالزي اعلام کرد.
مديرعامل سازمان سياحتي و مراکز تفريحي با اشاره به اينکه مردم مالزي شناخت زيادي از جمهوري اسلامي ايران ندارند، پيشنهاد کرد برنامهاي با عنوان هفته ايران در مالزي برگزار شود.
محمدي همچنين آمادگي سازمان سياحتي و مراکز تفريحي را براي ميزباني از يک گروه رسانهاي مالزيايي براي سفر به ايران و بازديد از جتذبههاي تاريخي، فرهنگي و طبيعي ايران و انعکاس آن در رسانههاي مالزي به منظور افزايش شناخت مردم کشور خود اعلام کرد.
S/H
انتهای پیام/