بهگزارش ميراث آريا(CHTN) و به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري هرمزگان؛ سومين جشنواره ملي گردشگري، صنايعدستي و آشپزي ايراني با حضور 42 آشپز از 22 استان و 60 غرفه صنايعدستي و 40 سوغات محلي از 13 تا 18 تيرماه در محل نمايشگاه بينالمللي زنجان برگزار شد.
در اين جشنواره \"پور دريايي\" از استان هرمزگان در بخش آبزيان و غذاهاي دريايي مقام نخست را به دست آورد.
در اين جشنواره انواع آش ايراني، غذاهاي محلي، غذاهاي دريايي و انواع دسر و چاشنيهاي ايراني پخته شد.
S/H
انتهای پیام/