به گزارش ميراث آريا(CHTN)، اين موزه با نام \"موزه سرزمين کندرها \"در کنار بقاياي تاريخي مرکز توليد کندر در پارک باستاني البليد که جزيي از فهرست ميراث جهاني يونسکو است برگزار شده است.

در ميان دپارتمان‌ها و مؤسسات تاريخي و باستاني که در اين موزه حضور يافته‌اند، دپارتمان تاريخ منطقه \"دوفار\" که به سرزمين کندر شهرت دارد مجموعه‌اي از نمونه‌هاي مختلف از کندرها را به همراه جواهراتي که در زمان‌هاي بسيار دور استفاده مي‌شده به نمايش گذاشته است.

هزاران سال قبل از بخش جنوبي منطقه دوفور به واسطه وجود کندر شهرت بسيار داشته و توليد اين محصول بسيار ارزشمندتر از طلا بوده است و در کنار آن شهر البليد به‌عنوان دومين مرکز بزرگ توليد کندر شهرت داشت که امروزه تنها بقايايي از اين دو شهر تاريخي به جا مانده که جزيي از ميراث جهاني يونسکو به شمار مي روند.

اين موزه شامل سالن‌هاي متعددي است که در هر کدام از اين بخش‌ها اسناد، مدارک، فيلم‌ها و مقالاتي در مورد فعاليت‌هاي دريايي و تاريخي منطقه به نمايش گذاشته شده است که همه نشان از تاريخ کهن عمان دارد.

بنابراين گزارش، در اين نمايشگاه اطلاعاتي از چگونگي دعوت مردم عمان توسط حضرت محمد(ص) و گسترش اسلام در آن ارائه و در کنار آن اسناد و مدارکي از روند توسعه و تکامل اين سرزمين از سال 1970 و در مدت حکومت سلطان قابوس به نمايش گذاشته شده است.

M /108


انتهای پیام/

کد خبر 1386050131