وي تصريح کرد: سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري ميتواند با هماهنگي شرکت پخش فرآوردههاي نفتي نسبت به صدور کارت اعتباري بنزين با عنوان کارت سوخت گردشگري اقدام کند.
وي افزود: کارت سوخت گردشگري را ميتوان با اولويتبنديهاي خاص براي آژانسها و دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري صادر کرد و ماهانه بر اساس تعداد تورهايي که برگزار ميشود مثلا از 3 هزار تا 6 هزار ليتر شارژ کرد، يا حتي ميتوان بر اساس پکيجهايي که براي سفر در طول هفته تعريف ميشود، تا مبلغ تعيينشده کارت سوخت را شارژ کرد.
اين کارشناس طبيعتگردي تاکيد کرد: با هماهنگي و بررسي دقيق ميتوان ميزان مصرف سوخت آژانسهاي مختلف را تخمين زد. به طور مثال برخي از آژانسداران که در زمينه تورهاي طبيعتگردي فعال هستند، طبيعتا بنزين بيشتري مصرف ميکنند، چرا که مجبورند مسافتهاي بسياري را براي رسيدن به مکانهاي مورد نظر طي کنند با بررسي دقيق ميتوان ميزان مصرف بنزين را براي آژانسها و دفاتر خدمات مسافرتي تعيين و بر اساس آن کارت سوخت گردشگري را شارژ کرد.
وي گفت: البته بايد توجه داشت کارت سوخت گردشگري نبايد در اختيار افرادي که به صورت خانوادگي سفر ميکنند قرار گيرد؛ بلکه بايد اين کارتها فقط به دفاتر خدمات مسافرتي و آژانسداراني که تور برگزار ميکنند تحويل داده شود تا هم فرهنگ سفرهاي گروهي و سفر با تور در کشور رواج داده شود و هم در زمينه صدور کارت سوخت گردشگري ناهماهنگيبه وجود نيايد.
اين کارشناس طبيعتگردي تاکيد کرد: با ارائه کارت سوخت گردشگري به آژانسداران و دفاتر خدمات مسافرتي، شايد بتوان تعريف درستي از گردشگران داخلي و خارجي ارائه کرد و بر اساس شاخصههاي خاص آمار مناسبي از گردشگران به دست آورد.
M /103
انتهای پیام/