اين استاد دانشگاه گفت: صنعت گردشگري سودآور است و اين درحالي است که همچنان تعداد کمي از سهام اين صنعت در بورس کشورمان فعال است.
فرزين، همچنين تغيير قوانيني که موجب جلوگيري از رشد صنعت گردشگري کشور است را يکي ديگر از عوامل راههاي ترقي گردشگري در کشور دانست و افزود: با يک بستر تجاري مناسب و با استفاده از متخصصان گردشگري اقتصادي ميتوان به جايگاه شايسته خود در صنعت گردشگري نزديک شد.
فرزين افزود: با ارائه چشمانداز مناسب از صنعت گردشگري به سرمايهگذاران خارجي و داخلي ميتوان پروژههاي موجود را عرضه و با کارهاي کارشناسي سرمايهگذاران را در مورد بازگشت سرمايهشان مطمئن کرد.
اين استاد دانشگاه، سياستگذاري دولت را در جهتي بهوجود آوردن فرصتهاي لازم براي توسعه اين بخش توصيف کرد و افزود: دولت ميتواند ريسک سرمايهگذاري را کاهش و سود آن را افزايش دهد.
نخستين همايش جهاني فرصتهاي سرمايهگذاري در صنعت گردشگري 3 و 4 شهريورماه در تهران برگزار ميشود.
در نخستين همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايه گذاري در صنعت گردشگري، شرکت توسعه گردشگري ايران با تهيه 800 بسته سرمايهگذاري سعي در برآورده کردن نياز سرمايهگذاران خارجي و داخلي کرده است.
محورهاي اين همايش در 7 حوزه تأسيسات اقامتي، مناطق نمونه گردشگري، مجتمعهاي خدمات رفاهي بينراهي، اماکن تاريخي، فرهنگي قابل بهرهبرداري در صنعت گردشگري، مجتمعهاي آب درماني، کمپينگهاي گردشگري و ساير تأسيسات توريستي همچون دهکدههاي گردشگري برنامهريزي شده است.
M/
انتهای پیام/