به‌گزارش ميراث آريا(CHTN)، دکتر طاهر صباحي با سال‌ها سابقه در عرصه پژوهش و فعاليت‌هاي فرهنگي در کميسيون‌ها و انجمن‌هاي فرش کشورهاي اروپايي مانند کميسيون ملي ارزيابي‌، اتحاديه مجموعه‌داران فرش، انجمن دوستداران فرش، هيأت بين‌المللي فرش در ايتاليا و کميسيون ويژه فرش در آلمان و اتريش اقدامات مؤثري در معرفي فرش ايران به جهانيان داشته است.

وي که آثار متعددي در جهت معرفي دستبافته‌هاي ايراني و شرقي به عرصه فرش تقديم کرده است مي‌تواند تجربيات و اندوخته‌هاي خود را در تعليم و هر چه پربارتر شدن دانسته‌هاي پژوهشگران رشته فرش عرضه کند.

بنابراين گزارش جلسات کلاس‌هاي فرش از 27 مرداد تا 4 شهريور در محل تالار همايش‌هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري برگزار مي‌شود که علاقه‌مندان مي‌توانند حداکثر تا 24 مرداد به \"ليلا نفيسي‌نيا\" کارشناس پژوهشکده هنرهاي سنتي مراجعه کنند.

اين گزارش مي‌افزايد جلسه اول اين کلاس‌ها به تاريخ قاليبافي در هنر شرقي اکتشافات باستان‌شناسانه در 27 مرداد، جلسه دوم به تکنيک‌هاي قاليبافي در 28 مرداد، جلسه سوم به انواع نقوش، قدي و ربعي در 29 مرداد و جلسه چهارم به سمبولوژي، تاريخ فرش و چگونگي قالي در زندگي شرقي و غربي اختصاص دارد که در تمام روزها از ساعت 9 تا 11 صبح برگزار مي‌شود و در پايان دوره نيز به شرکت‌کنندگان اين کلاس گواهي اعطا مي‌شود.

S/H/112


انتهای پیام/

کد خبر 1386050740