\"وانگ راتاناوونگ\" قائممقام سازمان گردشگري لائوس با اشاره به اينکه بعد از صنعت معادن، گردشگري دومين منبع درآمد آنها به شمار ميرود، گفت: با اجراي پروژههايي که براي توسعه اين صنعت در نظر گرفته شده به زودي صنعت گردشگري به نخستين منبع درآمدزايي کشور تبديل ميشود.
وي افزود: با توجه به اينکه لائوس يکي از مقاصد مورد توجه اکوتوريسم است و تقريباً بيشتر درآمدهاي گردشگري آن از اين بخش بهدست ميآيد. بيشترين توجه خود را معطوف به توسعه اکوتوريسم و بالا بردن سطح استانداردهاي منطقه کردهايم.
\"بوسون بوفاوانا\" نخستوزير لائوس با اشاره به اينکه فعاليتهاي حمايتي خود را از منطقه حفاظت شده اکوتوريسمي \"نامتانام\" آغاز کردهاند گفت: هماکنون مراکز و سرويسهاي اطلاعرساني بسياري در مناطق اکوتوريسمي تأسيس شده تا نيازهاي گردشگران را برطرف کنند.
وي ادامه داد: به منظور بالا بردن سطح زيرساختارهاي گردشگري و توسعه جادهها، پلها، فرودگاههاي بينالمللي، شبکههاي ارتباطي، توليد برق و منابع آبي مورد نياز با بسياري از سازمانهاي بينالمللي در کشورهاي همسايه همکاريهاي مشترکي آغاز شده است.
وي تصريح کرد: از زمان ساخت و آغاز به کار دومين پل ارتباطي ميان استان ماکداهان در تايلند و استان ساواناکت به شمار گردشگران تايلندي که از لائوس ديدن ميکنند افزوده شده، به طوري که در سال گذشته شاهد حضور 200 هزار گردشگر تايلندي بودهايم که بيشترين شمار مسافران لائوس را تشکيل ميدهند.
R/108
انتهای پیام/