به‌گزارش ميراث آريا(CHTN)، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع ‌دستي و گردشگري مازندران در ششمين کارگروه گردشگري که با حضور \"قناعت\" معاون معاون سياسي – معاون استانداري و مديران دستگاه‌هاي اجرايي در استانداري مازندران برگزار شد، گفت: در سال گذشته فقط 5 درصد ساحل در اختيار مردم بوده است که خوشبختانه به دنبال اجراي طرح آزادسازي سواحل که يک از مصوبات مهم سفر رياست جمهوري به مازندران بوده است تاکنون شاهد آزادسازي 120 کيلومتر نوار ساحلي در استان مازندران بوده‌اند.

وي با اشاره به کاهش 60 درصدي آمار غرق شدگان نسبت به تابستان گذشته افزود: مستقر بودن ناجيان غريق و ديگر امکانات مورد نياز در طرح‌هاي در ياد دليل اين کاهش بوده است.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري مازندران تصريح کرد: از 115 طرح به اجرا درآمده و از 120 طرح مصوب شده به ترتيب 3 طرح زنانه و 3 طرح کردانه در گلوگاه بهشهر و نکا، 9 طرح زنانه و 9 طرح مردانه در شهرستان ساري، 2 طرح زنانه و 2 طرح مردانه در جويبار، بابلسر و فريدونگنار، 9 طرح مردانه و 9 طرح زنانه در محمود آباد 3 طرح زنانه و 3 طرح مردانه در شهرستان نور، 6 طرحزنانه و 6 طرح مردانه در نوشهر چالوس، 5 طرح زنانه و 5 طرح مردانه در عباس‌آباد، تنکابن و سلمان شهر در رامسر نيز 3 طرح زنانه و 3 طرح مردانه به اجرا درآمده است.

وي در ادامه گفت: از 80 طرح عمومي و 40 طرح دريايي خصوصي مصوب شده 98 طرح عمومي و 17 طرح خصوصي جهت استفاده و خدمت‌رساني بهتر به هموطنان و مسافران در حال بهره‌برداري است.

عباس‌نژاد تاکيد داشت: تعداد طرح‌هاي دريا در شهرستان عباس‌نژاد و تنکابن از 4 طرح در سال گذشته به 10 طرح افزايش يافته است، در شهرستان جويبار نيز تصميم بر اجراي 8 طرح بود، اما به دليل واگذاري مجتمع‌هاي ساحلي دولتي به سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري و بي اشتياقي اين مجتمع‌هاي ساحلي براي اجراي طرح‌هاي دريا تاکنون تنها 4 طرح در اين شهرستان به اجرا درآمده است.

وي درخصوص امکانات موجود در طرح‌هاي دريا گفت: 400 ناجي غريق در داخل و 352 ناجي غريق در خارج طرح‌ها و نقاط حادثه‌خيز مستقر هستند در داخل طرح‌ها و252 پليس همراه زن و 132 همراه پليس زن و در خارج از طرح نيز 275 پليس همراه مرد و 175 پليس همراه زن مشغول به کار هستند.

عباس‌نژاد افزود: اکيپ‌هاي هلال‌احمر در 14 طرح به طور کامل تمام وقت و در 50 طرح نيز به طور موقت مستقر شده است. 400 شناور و 25 اسکله تفريحي براي گذران اوقات فراغت گردشگران فعال هستند و براي 500 نفر نيز در اين بخش اشتغالزايي شده است.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري مازندران در دستور کار دوم اين نشست از آزادي 52 مورد ويلاهاي دولتي خبر داد و گفت: از ويلاها و تاسيساتي که از محل اعتبار دولتي ساخته شده است 52 مورد به سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري واگذار شده که از اين تعداد 20 مورد توسط کارشناسان سازمان نرخ‌گذاري شده است.

وي در خصوص حفظ حريم منظري و شناسايي حريم بناهاي باستاني گفت: بهره‌برداري از زمين‌هايي مثل تپه‌هاي باستاني که به ثبت رسيده است بايد محدود شود صدور پروانه‌ها نيز بايد با هماهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري صورت گيرد و اطلاعات مربوطه نيز براي صدور پروانه درج شود.

102/S/H

انتهای پیام/

کد خبر 1386051357