به‌گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"پيتر دوجانگ\" رئيس پايگاه گردشگري منطقه پنگونگ گفت: صنايعي همانند خطوط هواپيمايي موجب انتشار گازهاي گلخانه‌اي مي‌شوند. بنابراين بايد برنامه منحصربه‌فردي با همکاري وزراي گردشگري، مديران هيأت‌هاي گردشگري مديران اجرايي خطوط هواپيمايي، فرودگاه‌ها و سرپرستان گروه هتل‌هاي بين‌المللي طراحي و اجرا کرد.

وي تصريح کرد: هيچ يک از ارگان‌ها و سازمان‌ها به تنهايي نمي‌تواند با تغييرات آب و هوا مبارزه کنند، اما گروه‌هاي مختلف با فعاليت و همکاري در اين زمينه کارهاي بزرگي مي‌توانند انجام دهند.

بنابرگزارش انجمن حمل و نقل خطوط هواپيمايي بين‌المللي، درآمد حاصل از گردشگري با استفاده از خطوط هواپيمايي هر سال 3 تريليون دلار به اقتصاد جهان کمک مي‌کند.

\"نيکلاس استرن\"، از اقتصاددانان دولت بريتانيا گفت: صنعت هواپيمايي تنها حدود 6/1 درصد گسترش و پخش گازهاي گلخانه‌اي را موجب مي‌شود و اين در حالي است که جريان الکتريسته و ژنراتورهاي گرما بخش 35 درصد، صنعت خودروسازي و اتومبيل‌ها 18 درصد و صنعت دامداري 8 درصد از گازها را توليد مي‌کنند.

وي در مقاله علمي 700 صفحه‌اي خود درباره تاثير تغييرات شرايط آب و هوايي بر اقتصاد جهان مطالب جالبي نوشت.

انجمن گردشگري آسيا – اقيانوسيه (pata) به حمايت از معرفي طرح‌هاي جديد براي صنايع هواپيمايي مي‌پردازد و با همکاري هيأت گردشگري تايلند، مرکز خطوط هواپيمايي آسيا- اقيانوسيه و شبکه کمپاني هتل‌هاي \"برنا\" نشستي براي حضور مقامات ارشد صنايع مرتبط با گردشگري تشکيل مي‌دهند تا موضوع تغيير شرايط آب و هوا را بررسي کنند.

اين نشست مهم 30-29 آوريل 2008 (10-9 ارديبهشت) در بلکک برپا مي‌شود.

در همين راستا چندي پيش سازمان جهاني گردشگري دومين نشست خود را در \"دلوس\" برپا کرد و در ماه نوامبر وزراي گردشگري در لندن گردهم مي‌آيند تا تغييرات شرايط آب و هوايي را بررسي کنند.
S/H/109


انتهای پیام/

کد خبر 1386051415