معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي قزوين با بيان اين مطلب به ميراث آريا (CHTN) گفت: يکي از اهداف و سياست‌هاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور توجه ويژه به هنرهاي منسوخ شده است، چنانکه اين مجموعه در نظر دارد با برپايي اين همايش‌ها به احياي مجدد آنها کمک کند.

\"حميدرضا قاسمي\" افزود: در کنار اين همايش، نمايشگاهي از هنرهاي منسوخ شده با حضور پيشکسوتان و فعالان اين رشته‌ها برپا مي‌شود.

وي با اشاره به قدرداني و تجليل از پيشکسوتان هنرهاي سنتي در اين همايش گفت: از شرکت‌کنندگان اين همايش خواسته شده تا مقالات علمي و پژوهشي خود را درخصوص رشته‌هاي هنري که خود فعاليت‌مي‌کردند، ارائه دهند.

وي افزود: پس از ارائه مقالات، يک مقاله توسط هيات داوران برگزيده و معرفي و از نويسنده مقاله تجليل و قدرداني مي‌شود.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي قزوين ادامه داد: از هنرمندان و استادان خواسته شده تا در مقالات خود راهکارهاي احياي رشته‌هاي هنري منسوخ شده را نيز ارائه دهند.

قاسمي، از برپايي نمايشگاه صنايع‌دستي در تاريخ سوم شهريور ماه خبر داد و گفت: اين نمايشگاه به مدت 3 روز و به همت استانداري برپا مي‌شود.

به گفته وي، اين نمايشگاه با هدف معرفي بنگاههاي اقتصادي کوچک زودبازده با زير شاخه‌هاي صنايع‌دستي و به نمايش گذاشتن توليدات آنها برپا مي‌شود.

S/H/113



انتهای پیام/

کد خبر 1386051537