به گزارش ميراث آريا (CHTN)، در بخشي از اين بيانيه آمده است: با وجود تلاش‌هاي مسئولان سازمان ميراث فرهنگي براي حفظ و پاسداشت گنجينه‌هاي ملي و فرهنگي ايران و در حالي که اين سرقت‌ها به اطلاع مسئولان اين ساختمان فرهنگي رسيده و دايره حقوقي نيز موضوع را پيگيري مي‌کند، جا دارد يک بار براي هميشه اقدامي جدي و ماندگار براي حفظ آثار ملي و فرهنگي کشور صورت بگيرد تا هرچند وقت يکبار شاهد چنين وقايع تاسف بار و حزن‌انگيزي در حوزه ميراث تمدني و فرهنگي کشور نباشيم.

انجمن هنرمندان دوستدار ميراث فرهنگي در ادامه بيانيه خود با تأکيد بر حفظ آثار ملي افزوده است: تاکنون در خصوص مواردي همچون باغ هنر بم،ثبت اذان و مناجات ايراني، تاسيس خبرگزاري هنر، سينماهاي تخريب شده تهران و... بنابر وظيفه و رسالت فرهنگي خود وارد عمل شده و همواره آمادگي خود را در ياري مسئولان، علاقمندان و دلسوزان ميراث فرهنگي و معنوي کشور اعلام کرده‌ايم، در اين مقطع نيز بار ديگر و با تأکيد بر اين مسئله، آمادگي کامل خود را جهت حفظ آثار ملي و ميراث فرهنگي ايران اسلامي اعلام مي‌داريم.

اين انجمن همچنين در بيانيه خود بر لزوم تبديل ساختمان تئاتر \"نصر\" به \"موزه تئاتر\" کشور به‌عنوان ميراث‌دار بخش مهمي از تاريخ تئاتر ايران تأکيد کرده است.

بنا بر اين گزارش، حدود سه ماه است که صندلي‌هاي اين سالن تئاتر به تدريج به سرقت مي‌رود.

تئاتر نصر در دهه نخست قرن با همت سيد علي نصر، بنيانگذار تئاتر نوين در ايران روي قسمتي از گراندهتل ساخته شد .اين تئاتر در ابتدا به نام تئاتر تهران و پس از آن به نام نصر مشهور شد و يکي از مهمترين مراکز فرهنگي تا دهه 50 به شمار مي‌رفته است و بسياري از هنرمندان صاحب نام تئاتر و سينماي کشور کار هنري خود را از اين سالن آغاز کرده‌اند.

M/115



انتهای پیام/

کد خبر 138605156