به گزارش ميراث آريا(CHTN)، رئيس پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در دومين جلسه شوراي عالي مشاورين پروژه‌هاي شرکت توسعه گردشگري ايران با بيان اين مطلب گفت: در عرصه‌اي که دنيا به سمت تفکري واحد در حرکت است، بايد براي موفقيت در عرصه گردشگري از ديدگاه همه مردم استفاده کرد.

\"سيد طه هاشمي\" افزود: با توجه به اينکه نياز امروزه مردم تحت تاثير ديدگاه ملل ديگر است بايد در اين حوزه چنان عمل کنيم که هرکسي که به بنايي نگاه مي‌‌کند متوجه شود که اين بنا با ذوق و سليقه ايراني و توسط يک معمار ايراني ساخته شده است .

وي در ادامه با اشاره به اينکه سرمايه‌گذاري در گردشگري بايد مطابق با ذوق و سليقه و ديدگاه مردم شهري باشد که قرار است در آن ساخت‌ و ساز شود، تصريح کرد: بر اين اساس هتلي که امروزه ساخته مي‌شود بايد با هتلي که 300 سال پيش ساخته مي‌شد، متفاوت باشد.

سيد طه هاشمي اضافه‌کرد: وظيفه سازماني ما اين است به ساختمان‌هايي که مي‌سازيم توجه داشته باشيم و در اين راستا هويت ملي خود را در نظر بگيريم.

مشاور رئيس و رئيس پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خاطرنشان کرد: ما در اين زمينه با دانشگاهيان و متخصصان معماري کشور وارد مذاکره شده‌ايم تا براي ساخت هتل از ديدگاه آنها نيز استفاده‌ کنيم .

وي با تاکيد بر اينکه ما بايد در ساخت و ‌سازها از معماري هويت‌گرا و تاريخ گرا نيز استفاده ‌کنيم ، بيان داشت: ما بايد خواسته‌هاي بشر امروز را با توجه به خصوصيات دنياي مدرن و در قالب معماري که بتواند با زندگي آن ارتباط برقرار کند، جواب گوييم.

وي افزود: اين ساخت‌ و سازها در واقع ويترين کشور هستند ، چون هم گردشگر ايراني و هم توريست خارجي اين بنا و ساختمان را نگاه مي‌کند.

سيد طه هاشمي با اشاره به اينکه بايد در اين کار هم استانداردهاي ملي و هم استانداردهاي بين‌المللي را رعايت کنيم، گفت: ما بايد هويت معماري ايراني و اسلامي را در ساخت هتل‌ها به کار بريم .

وي همچنين گفت: ايران اقليم‌هاي خاص خود را دارد و هر اقليمي معماري ويژه خود را مي‌طلبد.

R/104



انتهای پیام/

کد خبر 1386051738