معاون صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي مازندران با بيان اين مطلب به ميراث آريا (chtn) گفت: براي نخستين‌بار است که چنين تفاهمنامه‌اي ميان سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري و بسيج منعقد مي‌شود.

\"مسعود احمدي نيا\" افزود: اين تفاهمنامه، با هدف دستيابي به راهکارهاي مناسب جهت بهر‌ه‌گيري از ظرفيت‌هاي طرفين، ارتقاي سطح مهارت و معلومات نيروي بسيج و توانمندسازي در جهت افزايش درآمد و اشتغال مولد آنان بسته شده است.

وي، با اشاره به محورهاي همکاري اين تفاهمنامه افزود: بررسي وضع موجود، تشکيل کميته همکاري در سطح ستاد، استان و شهرستان، آموزش کارکنان، ارائه برنامه و راهکارهاي اجرايي با توجه به وضع موجود براي رسيدن به وضع مطلوب و ايجاد زمينه‌هاي همکاري در خصوص مطالعات و پژوهش‌هاي صنايع‌دستي روستايي و عشايري از مفاد اين تفاهمنامه است.

وي با بيان اينکه هر دو سازمان در اين خصوص مسئوليت‌هايي دارند، گفت: در اختيار قرار دادن مکان آموزشي در روستاها، شناسايي و معرفي نيروهاي مستعد و علاقه‌مند براي آموزش و فعاليت در زمينه‌هاي هنرهاي سنتي و صنايع دستي از جمله تعهدات سازمان بسيج سازندگي است.

احمدي‌نيا، ادامه داد: سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري نيز متعهد شده است تا مربي و مواد اوليه را تهيه کند و درخصوص صدور کارت شناسايي و مجوز پايان دوره آموزشي در مقاطع مقدماتي، پيشرفته و به‌آموزي هنرمندان و صنعتگران اقداماتي را انجام دهد.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي مازندران گفت: به‌منظور ايجاد هماهنگي لازم و اجرايي کردن مفاد تفاهمنامه، قرار شد کميته‌اي متشکل از مسئولان دو سازمان در شهرستان‌ها تشکيل و روند اجرايي کار به استان ارسال شود.

113/








انتهای پیام/

کد خبر 1386052133