به گزارش ميراث آريا(CHTN)، جديدترين مطالعات و ارزيابي‌هاي انجام شده در يمن نشان مي‌دهد بيشتر مردم يمن به جاي آنکه وقت خود براي کار کردن و استفاده از فرصت‌هاي موجود در ارتقاي سطح زيرساختارها و توسعه گردشگري به‌کار ببرند، تمام روز به جويدن يک نوع گياه بومي به نام قات مشغول هستند و با تلف کردن 20 ميليون ساعت کاري که صرف اين کار مي‌کنند ضربه جبران‌ناپذيري به صنعت گردشگري وارد مي‌کنند.

کارشناسان معتقدند کمبود رستوران‌ها و سرويس‌هاي بهداشتي در جاده‌هاي يمن و آگاهي اندک مردم از اهميت صنعت گردشگري مانع از رشد گردشگري يمن شده است.

در ارزيابي‌هاي انجام شده حدود 45 درصد از مردم يمن بين استفاده از قات و رکود گردشگري داخلي ارتباط مستقيمي قائلند و کمبود امکانات رفاهي عمومي و نبود آگاهي کافي را از دلايل ديگر اين امر مي‌دانند.

خاطرنشان مي‌شود قات دارويي محرک و نشاط‌آور است که از گياهي سبزرنگ به همين نام تهيه مي‌شود و در کشورهاي جهان سوم و افريقاي شرقي بسيار مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

اين گياه که بر روي سلول‌هاي عصبي تأثيرگذار است هنگام استفاده سبب از بين رفتن خستگي و ايجاد توانايي بيشتر مي‌شود، اما بعد از مدتي تأثيرات ناخوشايندي بر بدن دارد.

در يمن حدود 85 درصد از مردان و 25 درصد از زنان به‌طور مداوم از قات استفاده مي‌کنند و روزانه 20 ميليون ساعت کاري و حدود 5/12 ميليون دلار صرف مصرف اين ماده مي‌شود.

M/108


انتهای پیام/

کد خبر 1386052146