وي افزود: هنرهاي سنتي فارس بهدليل مجموعه شدن با هنر ايليايي(هنرهاي عشايري) به لحاظ سبکشناسي و توجه به عناصر مختلف از شهرت خاصي برخوردار شده است.
اين مقام مسئول، با اشاره به اينکه احيا هنرهاي سنتي و صنايعدستي فارس در گروي عوامل زيادي است گفت: طراحي نظام جامع آموزش و تربيت نيروي انساني مورد نياز صنايعدستي با بهرهمندي از فنآوريهاي نوين، هماهنگي، برنامهريزي جهت ارتقاي دانش، مهارت صنعتگران و هنرمندان از عوامل احياي هنرهاست.
وي، تقويت و ترويج تعاونيهاي صنايعدستي و هنرهايسنتي، تهيه و پيشنهاد بودجه سالانه معاونت جهت ارائه به سازمان مديريت و برنامهريزي، سياستگذاري و نظارت بر وضعيت کارگاههاي توليدي و آموزشي و توجه به شرايط رفاهي و معيشتي صنعتگران را از ديگر راهکارهاي در نظر گرفته شده براي احياي صنايعدستي دانست.
فيزابي، پشتيباني از هنرمندان و صنعتگران، بهوجود آوردن شرايط رشد نهادهاي غير دولتي از طريق کاهش تصديگري بر اين بخش و ساماندهي صنايعدستي در چارچوب قوانين و مقررات را از ديگر عوامل رشد و احياي صنايعدستي اعلام کرد.
معاون صنايعدستي و هنرهايسنتي فارس، ايجاد و راهاندازي شهرک سنتي صنايعدستي با الگوبرداري از بازارهاي کهن ايراني را يکي ديگر از موارد احياي صنايعدستي برشمرد و گفت: بازارسازي و بازاريابي هنرهاي سنتي و صنايعدستي ايراني در سطح ملي و جهاني بهخصوص در سطح کشورهاي اسلامي ضروري است.
وي تأکيد کرد: توجه به ابعاد هنر درماني هنرهايسنتي و صنايعدستي با توجه به انديشهها و مفاهيم موجب تداوم اين هنرها شده است.
M/113
انتهای پیام/