وي افزود:ايران بسيار مشتاق و علاقهمند است تا عضو اين کميته شود، چه اينکه فرصت بسيار مناسبي را براي معرفي تاريخ ايران و جبران خسارات گذشته نسبت به آثار تاريخي در اختيار ما خواهد گذاشت.
مشايي درباره ميزباني ايران براي برگزاري اجلاس کميته ميراث جهاني در سال 2010 به ميراث آريا (CHTN)، گفت: براي ميزباني بايد ابتدا عضو اين کميته شد.قطعا اگر در گام اول پيروز شويم پيشنهاد ميزباني ايران را به همراه برنامههاي اجرايي به کميته ارائه ميدهيم.
معاون رئيس جمهور درباره زمان دقيق سفر به يونسکو و ديدار با دبير کل يونسکو به منظور امضاي تفاهمنامه ايجاد صندوق ايراني در يونسکو خاطرنشان کرد: نماينده ايران در حال رايزني است تا کارهاي ايجاد صندوق ايراني در يونسکو انجام شود و بعد از اتمام کامل کار اين سفر انجام و تفاهمنامه امضا ميشود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري تصريح کرد: اعتبار اوليه صندوق با اختصاص يک ميليون دلار از سوي ايران تأمين شده است.
تدابير سازمان براي مرمت آثار تاريخي
مشايي در پاسخ اين پرسش خبرنگار CHTN که سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري براي مرمت آثار تاريخي کشور چه تدابيري انديشيده است، افزود: پروژههاي مرمتي در سطح کشور بسيار زياد است و سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري به تنهايي نميتواند همه اين پروژهها را به اتمام برساند، بنابراين بايد از ظرفيت عمومي کشور و از تمامي نهادهاي مرتبط براي مرمت بناهاي تاريخي استفاده کرد.
مشايي با بيان اينکه همه جامعه بايد پاسدار ميراث فرهنگي کشور باشند و به سازمان ميراث فرهنگي در پيمودن اين مسير تند و سخت کمک کنند، خاطرنشان کرد:سازمان در پيمودن اين مسير بايد به جايي برسد که هيچ بناي تاريخي را مرمت نکند و اين کار در لايههاي مختلف مديريت کشور با نظارت سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري انجام شود.
115/
انتهای پیام/