وي با بيان اينکه کشورهاي عربزبان مانند مصر همگي جايگاه ويژهاي در مکانهاي مقدس براي قاريان قرآن اختصاص دادهاند، دغدغه اصلي خود را براي ساخت اين منبر چوبي توجه بيشتر شنوندگان به آيات قران دانست.
پيراني که در کنار حرفه آموزگاري به فعاليت صنايعدستي نيز مشغول است، درخصوص ويژگيهاي اين منبر توضيح داد: طرح و نقوش گره چينيها به شکل گرههاي 8 پر بوده که در زمينه پشت سر قاري متمرکز شده است و توجه بينندگان را به سرقاري جلب ميکند.
وي با بيان اينکه گرهها در تمام قسمتهاي منبر طرح واحدي را دنبال ميکنند، يادآور شد: اين تمرکز در تمام معماريهاي مساجد ايران بهويژه در گنبدها بهکار ميرود.
پيراني منبر مذکور را به سفارش سازمان اوقاف و در طول 50 روز ساخته و کار طراحي و اجراي آن را با کمک 3 نفر از همکاران خود به پايان رسانده است.
وي بر لزوم موقعيت و منزلت اجتماعي قاريان قرآن تأکيد کرد و يادآور شد: تاکنون قاريان قرآن در مسابقات و محافل مختلف به شکل دو زانو مينشستند و براي نخستينبار است که روي منبر قرآن ميخوانند که به گفته برخي از آنان اين گونه نشستن بسيار آسان بوده و ميتوانند نفسگيري بهتري در قرائت قرآن داشته باشند.
وي در پايان گفت: اين منبر هماکنون در سالن اجلاس سران که بيست و چهارمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن کريم باحضور 52 کشور جهان در آن برپاست مستقر شده است.
M/112
انتهای پیام/