وي افزود: تاکنون در زمينه گردشگري سلامت در کشور اطلاعرساني درست نشده است و لازمه جذب گردشگران خارجي در اين حوزه اطلاعرساني است که بايد در اين زمينه فعاليتهاي اساسي صورت گيرد.
سرپرست دفتر امور بينالملل و سازمانهاي تخصصي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري با بيان اينکه ايران در زمينه توريست سلامت از پتانسيلهاي زيادي برخوردار است ،افزود:ما بايد در اين زمينه از سفراي ايران در کشورهاي خارجي کمک بگيريم و از طريق آنان ايران را به گردشگران خارجي به خصوص کشورهاي حوزه خليجفارس معرفي کنيم.
خلدينسب اضافهکرد: ما بايد در اجلاسهاي بينالمللي که در حوزه گردشگري سلامت برگزار ميشود حضور مستمر داشته باشيم که در اين زمينه اين دفتر تمهيدات لازم را انديشيده است.
وي ادامهداد: براي توسعه توريسم سلامت با کشورهايي نظير اندونزي ،مالزي،ترکيه و اسپانيا تفاهمنامه همکاري به امضا رساندهايم که از تجارب آنها در اين حوزه استفاده کنيم.
سرپرست دفتر امور بينالملل و سازمانهاي تخصصي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري پشنهاد داد: براي معرفي کشور در حوزه گردشگري سلامت بايد با حضور فعالان اين حوزه کارگاههاي آموزشي برگزار کنيم.
خلدينسب بيان داشت:بايد براي پيشرفت دراين حوزه با دفتر منطقهاي يونسکو در تهران ارتباط تنگاتنگي برقرار کنيم و اولويت اصلي را گردشگران کشورهاي حوزه خليجفارس قرار دهيم.
گفتني است درخواست سرمايهگذاران ايراني مقيم سوئد از سوي کميته گردشگري سلامت در دست بررسي است.
S/H/104
انتهای پیام/