\"مظفر تقيان\" هنرمند کاشي هفت رنگ تهراني در گفتگو با ميراث آريا (CHTN) تصريح کرد: با وجود کاربرد کاشي هفت رنگ در ساخت و مرمت اماکن متبرکه و آثار تاريخي، چند سالي است اين هنر از رونق افتاده و با بي‌مهري مسئولان روبه‌رو شده است.

وي افزود: بيش از 17 سال سابقه فعاليت در ساخت کاشي هفت رنگ دارم و همين امر مانع دست کشيدن از اين هنر مي‌شود، زيرا بازار اين محصولات در حال حاضر چنان راکد و بي‌رونق است که امکان ادامه فعاليت براي هنرمندان اين رشته را ناممکن مي‌سازد.

تقيان، با بيان اينکه به کارگيري کارگرهاي افغان جهت ساخت کاشي هفت رنگ به طور گسترده‌اي افزايش يافته است، خاطرنشان کرد: کارگران ايراني علاقه‌اي به کار ساخت کاشي ندارند و به همين دليل، توليدکنندگان به ناچار از کارگران افغان استفاده مي‌کنند.

هنرمند تهراني با اشاره به هزينه بالاي صادرات اين محصول به خارج از کشور يادآور شد:‌صادرات تابلوهاي کاشي معرق و هفت رنگ وزني است، يعني در زمان صادرات آن را وزن کرده و براساس وزن قيمت تعيين مي‌کنند.

وي افزود: به دليل آنکه وزن کاشي‌ها زياد است هنرمندان براي صادرات اين محصول رغبتي ندارند.

تقيان در پايان حماتي مسئولان صنايع‌دستي براي گسترش صادرات توليدات کاشي هفت رنگ را امري ضروري دانست و گفت: تنها حمايت‌هاي دولتي مي‌تواند کارگشاي صادرات اين محصول به خارج از کشور باشد.

S/H/114


انتهای پیام/

کد خبر 1386052712