وي افزود: متاسفانه آگاهي نداشتن گردشگران از داشتههاي ما و نداشتن استراتژي سيستماتيک در زمينه اطلاعرساني در کنار ديگر موانع موجود، موجب شده که ايران با وجود داشتن ديدنيهاي قابل توجهي از اکوتوريسم و جاذبههاي تاريخي- فرهنگي از نظر جذب گردشگر و درآمد اقتصادي به ترتيب در رده 56 و 57 دنيا قرار گيرد.
همچنين در اين نشست \"محمد جلالي\" عضو هيات علمي داشگاه علم و صنعت گفت: گردشگري نيازمند بهکارگيري صنايع بزرگ و پرهزينه نيست،بلکه نيازمند استفاده از فرصتها به ياري تکنولوژي و توليد فکر است.
وي افزود: شهر الکترونيکي ، مجموعهاي از سختافزار، نرمافزار و مغزافزار است که تمامي اطلاعات را درخصوص گردشگري يا هر نوع امکانات ديگر از طريق اينترنت در اختيار متقاضيان قرار ميدهد.
اين استاد دانشگاه که طراحي روستايي الکترونيکي و دو شهر الکترونيکي کيش و مشهد را در پرونده کاري خود دارد،گفت: ايجاد فرصتهاي تجاري، توسعه اقتصادي قابل رقابت، اشتغال فراوان، ارتقاي سطح فکري مردم، بازاريابي، آموزش در طول عمر، نشر فرهنگ و عقايد، کاهش فساد اداري، افزايش مشارکتهاي مردمي، کم شدن رفت و آمدهاي شهري و کاهش آلودگي و جهاني شدن از جمله مزاياي اين طرح است .
وي افزود: با اجراي اين طرح تمامي امور روزمره مردم از قبيل پرداخت قبوض و عوارض، دريافت اطلاعات درخصوص قانون و مقررات، هزينهها و انتقال اسناد و کپيبرداري از آن و هرگونه اطلاعات ديگر از طريق شهر الکترونيکي صورت ميگيرد.
وي خاطرنشان کرد: شهر الکترونيکي رامسر در واقع آزمايشگاهي براي آزمون و خطاست تا بتوانيم به مرور زمان مردم را با فناوريهاي نوين ارتباطي و مزاياي آن آشنا کرده و به استفاده از آن سوق دهيم.
جلالي اضافهکرد: امروزه 85 درصد امور در جهان به وسيله فناوريهاي ارتباطي انجام ميشود بنابراين چارهاي جز بهکارگيري فناوريهاي الکترونيکي نيست.
104/
انتهای پیام/