وي گردشگري را در زمينههاي فرهنگي و اقتصادي نيازمند امنيت و ارائه خدمات عنوان کرد و افزود: بزرگترين آفت گردشگري نبود هماهنگي بخشهاي مرتبط با اين صنعت در سيستم تصميمگيري، اجرايي، قضايي، امنيتي و ديپلماسي يک کشور است.
مدير آيسسکو در تهران، با اشاره به نبود هماهنگي بعضي از اين بخشها در کشورهاي اسلامي گفت: آن چيزي که در کشورهاي اسلامي مشاهده ميشود نقص و کمبود ارائه تسهيلات در زمينههايي مانند سرعت در صدور رواديد و خدمات و امکانات مرتبط با گردشگري مثل در اختيار گذاردن امکانات رفاهي( هتل، حملو نقل،راهنمايان و ...)، امکانات فرهنگي مانند( بروشور ، کتاب، فيلمهاي معرفي، سايتها و ...) است، که باعث بروز مشکلاتي در تقويت گردشگري اين کشورهاي ميشود.
وي در مورد سرمايهگذاري در زمينه گردشگري نيز بيان داشت: هر کشوري که به دنبال توسعه گردشگري است بايد قوانيني با ثبات، لازم الاجرا و مورد حمايت دولت داشته باشد تا سرمايهگذار از امنيت سرمايه خود اطمينان يابد.
فرطوسي هماهنگي بين سازمانها و بخشهاي مختلف تصميمگيري يک کشور را عامل اطمينان خاطر سرمايهگذار دانست و ادامه داد: قوانين يک کشور به منظور جذب سرمايهگذاري در صنعت گردشگري بايد در راستاي تضمين امنيت و منفعت سرمايهگذاران باشد و دولتها به آنها ضمانت اجرايي بدهند.
وي با اشاره به اهميت زمان و نوع ارائه خدمات به گردشگران تصريحکرد: در مسابقه بزرگ جلب گردشگران، کشوري پيروز است که در کوتاهترين زمان بيشترين خدمات را به گردشگران بدهد و گردشگر را در فرصت محدودي که دارد به سوي خود جذب کنند.
مدير فرهنگ و ارتباطات دفتر منطقهاي آيسسکو در تهران، تاکيد کرد: نخستين همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايهگذاري در صنعت گردشگري ايران ميتواند تأثير خوبي در معرفي قابليتهاي گردشگري و فرصتهاي سرمايهگذاري ايران براي شرکتکنندگان داشته باشند.ژ
نخستين همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايهگذاري در ايران سوم و چهارم شهريور ماه در تهران برگزار ميشود.
M/
انتهای پیام/