\"سکينه بشارت\" هنرمند اردبيلي که 25 سال به کار دوخت لباس محلي مشغول است، به ميراث آريا(CHTN)، گفت: لباس محلي مردم جنوب کشور موسوم به لباس بندري، بيشترين سفارش دوخت رابه خود اختصاص داده است.

وي افزود: استفاده از پارچه‌هاي خوش رنگ و تزيين شده با يراق‌هاي طلايي و پولک از جمله عوامل جذابيت لباس بندري است که در نمايشگاه \"زنان سرزمين من\" نيز با استقبال زيادي از سوي مردم روبه‌رو شد.

به گفته اين هنرمند در نمايشگاه \"زنان سرزمين من\" غرفه وي، به عنوان غرفه برتر شناخته شد.

بشارت با بيان اينکه تبليغات مناسب در برگزاري نمايشگاه‌هاي صنايع‌دستي مؤثر است، تصريح کرد: تبليغات علاوه بر بالا بردن ميزان فروش توليدات هنرمندان، مي‌تواند نقش بسزايي در معرفي رشته‌هاي گوناگون صنايع‌دستي به مردم ايفا کند.

هنرمند اردبيلي يادآور شد: بيشتر تحصيلکرده‌ها و اقشار فرهنگي که به هويت ملي و فرهنگ اصيل ايراني علاقه دارند، متقاضي اين نوع لباس‌ها هستند.

وي ادامه داد: امروزه در مراسم نامزدي، جشن‌ها و حتي در مراسم جشن فارغ‌التحصيلي هم از لباس محلي استفاده مي‌شود.

بشارت از مهم کودک‌ها ومراکز فرهنگي- هنري نيز به عنوان اصلي‌ترين مشتريان لباس‌ محلي نام برد.

وي با بيان اينکه لباس‌ها را به کمک خواهرش که 28 سال مشغول به دوخت لباس محلي است، طراحي مي‌کند افزود: در طراحي لباس‌ محلي با ايجاد تغييراتي سعي مي‌کنيم لباس‌ها را طوري طراحي کنيم تا همه بتوانند از آنها استفاده کنند.

بشارت در پايان با ابراز رضايت از درآمد حاصل از فروش لباس‌هاي محلي گفت: زنان و دختران به ويژه در مناطق روستايي مي‌توانند با استفاده از هنر و خلاقيت و کمي تلاش به توليد محصولاتي بپردازند که علاوه بر پرکردن اوقات فراغتشان، در اقتصاد خانواده نيز تاثيرگذار باشد.

S/H/114


انتهای پیام/

کد خبر 138605311