\"ناصر هاشمي\" معاون امور عمراني استانداري اردبيل در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، يادآور شد: صنايع‌دستي ما اکنون در موقعيت بسيار حساس جهاني قرار دارد زيرا در صورت بي توجهي به سرعت تغييرات دنيا، در اين زمينه نيز از ساير کشورها عقب خواهيم افتاد.

وي افزود: کشورهاي چين و هند با قدرت در حال ورود به عرصه‌هاي اقتصادي و سياسي هستند و در اين ميان، سهم ويژه‌اي به صنايع‌دستي خود اختصاص داده‌اند.

هاشمي در ادامه ژاپن را مورد توجه قرار داد و گفت: اين کشور با وجود دستيابي به قدرت و فن‌آوري روز دنيا، همچنان به صنايع‌دستي‌اش اهميت مي‌دهد زيرا فروش توليدات صنايع‌دستي نقش بسيار مؤثري در اقتصاد اين کشور دارد.

معاون امور عمراني استانداري اردبيل با توضيح اينکه ژاپن به عنوان يکي از پايگاه‌هاي بزرگ شناخته شده گردشگري جهان حمايت از صنايع‌دستي را در اولويت برنامه‌هاي توسعه خود قرار داده است، افزود: مشکل بزرگ صنايع‌دستي ما در بخش بازرگاني است و در صورت توجه نکردن به اين مقوله، توليدات هنرمندان به بازار راه نمي‌يابد و صنايع‌دستي ما دچار رکود مي‌شود.

هاشمي در ادامه اقداماتي که در گذشته درخصوص بازرگاني صنايع‌دستي صورت گرفته را نسنجيده دانست و تصريح کرد: مواد مخدر و مشروبات الکلي همچنان بزرگترين معضل موجود در استان اردبيل است، در صورتي که موفق صنايع‌دستي مي‌تواند از بروز چنين ناهنجاري‌هايي جلوگيري کند.

اين مقام مسئول با اشاره به برپايي به جشن بزرگ اشتغال در اردبيل تصريح کرد: به تازگي موفق به ايجاد 15 هزار شغل در اين استان شده‌ايم و اميدواريم از اين پس مشاهده آمار روزافزون شاغلان استان در بخش صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي باشيم.

وي همچنين آمار بيکاران اين استان را 40 هزار نفر اعلام کرد.

هاشمي ضمن ابراز نگراني از کاهش جهت روستاهاي استان اردبيل، توضيح داد: مهاجرت روستاييان که اصلي‌ترين توليدکنندگان صنايع‌دستي استان هستند ضربه چشمگيري به توليدات اين حوزه وارد خواهد کرد.

هاشمي ادامه داد: تبيين جايگاه حقيقي و توجه به روستاييان مولد صنايع‌دستي يکي از مسائلي است که بايد براي رونق هنرهاي سنتي بايد به طور جدي دنبال شود.

S/H/114


انتهای پیام/

کد خبر 1386060115