وي تاکيد کرد: براي گسترش همکاريها و شناخت سازمان جهاني جهانگردي از برنامههاي ايران با دبير کل اين سازمان دو جلسه برگزار کرديم و به نتايج مثبتي رسيديم.
مشايي با اشاره به برنامههاي موجود براي توسعه گردشگري تصريح کرد: قبل از تشکيل سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، سازمان ايرانگردي و جهانگردي برنامهاي تدوين کرد که ما نيز از آن استفاده کرديم.
وي با اشاره به ادغام حوزههاي مختلف در اين سازمان متذکر شد: با الحاق صنايع دستي به مجموعه ميراث فرهنگي و گردشگري مجددا نياز به تدوين يک برنامه ملي داريم که بخشهاي مختلفي در آن طراحي شود؛ از سازمان جهاني جهانگردي نيز انتظار همکاري کارشناسي و علمي داريم.
معاون رئيس جمهور افزود: زمينههاي گستردهاي براي همکاريهاي متقابل وجود دارد به عنوان مثال دبير کل اين سازمان ميزباني اجلاس 59 کميته جنوب شرق آسيا را پيشنهاد کرد که ما نيز آن را پذيرفتيم.
وي ادامه داد:دعوت براي حضور در نشستهاي موضوعي گردشگري در نقاط مختلف از ديگر مطالب مورد بحث بود که ما نيز در آنها حضور پيدا خواهيم کرد.
مشايي با اشاره به تجربيات سازمان جهاني جهانگردي تصريح کرد:گردشگري کشور در ابتداي راه خود است و طبيعتا اين راه بدون حمايت و تجارب سازمان جهاني جهانگردي امکانپذير نيست.
وي گفت: سازمان جهاني جهانگردي علاقهمند است که برنامههاي مختلفي را با مشارکت ما انجام دهد و ما نيز آماده هستيم که دبيرخانه دائمي همايش صنايعدستي و گردشگري را در تهران راهاندازي کنيم.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همچنين به روند سرمايهگذاري در کشور اشاره کرد و افزود: بين سالهاي 84 تا 85 از سوي بانکهاي عامل مبلغ 447 ميليارد تومان تعهدات مالي کم بهره به بخش خصوصي اعطا شد.
وي ادامه داد: در دوره جديد 3 هزار ميليارد تومان تسهيلات بانکي را به اين امر اختصاص داديم ضمن اينکه با امضاي تفاهمنامهاي ميان وزارتخانههاي کار و امور اجتماعي، اقتصاد و امور دارايي و بانک مرکزي 3 هزار ميليارد تومان تسهيلات بدون يارانه به سرمايهگذاران اختصاص ميدهيم.
مشايي با اشاره به حجم سرمايهگذاريهاي گردشگري افزود: \"گل شرق\" يکي از پروژههايي است که با سرمايهگذاري يک ميليارد و 700 ميليون يورويي توسط سرمايهگذاران سوئيسي، آلماني و ايرانيان خارج از کشور در حال انجام است.
S/H/106
انتهای پیام/