وي با بيان اينکه شوراي بافتهاي تاريخي، در مقياس استاني تشکيل ميشود، افزود: تعامل با دستگاههاي مرتبط از جمله وزارت کشور، عمران و بهسازي، شهرداريها و رسيدن به يک هدف مشترک در زمينه بافتهاي تاريخي از جمله وظايف اين شوراست.
به گفته وي نمايندگان نظام مهندسي، شوراي شهر، شهرداري، سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري و کارشناسان خبره در هر استان، اعضاي شوراي بافتهاي تاريخي را تشکيل ميدهند.
قلينژاد تغيير نگاه به بافتهاي تاريخي را ضروري دانست و خاطرنشان کرد: نبايد نگاه ما به بافتهاي تاريخي نگاهي کالبدي باشد، بلکه بايد ارزش اين محدودهها را شناسايي کرده و امکانات هماهنگ با اين بافتها را در اختيارشان بگذاريم.
مدير کل دفتر بافتهاي تاريخي با اشاره به ضرورت تعريف جديدي از بافتهاي فرسوده، گفت: ما با معاون مسکن وزارت مسکن و شهرسازي و مديرعامل شرکت عمران و بهسازي که متولي ساماندهي بافتهاي فرسوده هستند، تعامل برقرار کردهايم تا به ادبياتي مشترک در زمينه بافتهاي فرسوده دست يابيم و اين محدودهها را از بافت فرسوده جدا کنيم.
جانشين معاون ميراث فرهنگي تصريح کرد: معاونت ميراث فرهنگي با عمران و بهسازي، توافق کرده تا از طريق مشاوران مشترک، ابلاغ شرح خدمات و راهبردي مشترک به تصميم واحدي درباره بافتهاي تاريخي دست يابند تا هم به ساماندهي بافتها منجر شود و هم هويت فرهنگي و کالبدي اين محدودهها از بين نرود.
M/115
انتهای پیام/