غمخوار با اشاره به آمار پيروان اديان مختلف متذکر شد: 33 درصد مردم کشورهاي دنيا مسيحي و 21 درصد مسلمان هستند و در حال حاضر دين اسلام در ميان تمام اديان بيشترين رشد را دارد.
وي به وجود تعداد زياد بقاع متبرکه در کشور اشاره کرد و افزود: از تعداد کل بقاع متبرکه 1838 بقعه در روستاها، 397 بقعه در جادهها، 71 بقعه در کوير، 883 بقعه در کوهها و 299 بقعه در جنگلها واقع است.
به گفته وي اگر به جاي سرمايهگذاري در کشورهاي اروپايي به معرفي قابليتهاي گردشگري مذهبي خود در کشورهاي مسلمان ميپرداختيم، وضعيت به مراتب بهتري داشتيم.
غمخوار ادامه داد: از 25 نمايشگاه خارج از کشور حدود 5 نمايشگاه در کشورهاي مذهبي برگزار ميشود و با يک برنامهريزي بلند مدت بايد بازارهاي کشورهاي مسلمان مانند عربستان،بحرين و هند را شناسايي و گردشگران آنان را جذب کنيم، هرچند که ممکن است جذب گردشگران اين کشورها مشکل باشد.
وي يادآور شد: در سال گذشته 59 ميليون نفر از بقاع متبرکه زيارت کردند و ميتوانيم براي توسعه هرچه بيشتر اين نوع گردشگري تورهايي را ساماندهي کنيم.
رئيس انجمن دفاتر سفر و گردشکري استان تهران با اشاره به سند چشمانداز تصريح کرد:بر اساس اين سند بايد به 20 ميليون گردشگر دست پيدا کنيم و گردشگري زيارتي ميتواند هرچه زودتر ما را به اين هدف نزديک کند.
وي تاکيد کرد: تورهاي بسياري در زمينه گردشگري زيارتي فعال هستند ولي فقط تعداد محدودي در زمينه ورود گردشگران زيارتي فعاليت دارند و براي توسعه توريسم زيارتي، به کشور بايد اين تورها حمايت شوند.
S/H/106
انتهای پیام/