معاون صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي مازندران با بيان اين مطلب به ميراث آريا (chtn) گفت: اين مراکز کار خود را در شهرهاي زاغمرز، خليل‌آباد، شهيدآباد، گرچي محله و کلاک آغاز کردند.

\"‌مسعود احمدي‌نيا\" افزود: اين مجتمع‌ها پس از انعقاد تفاهمنامه ميان سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان و سازمان بسيج سازندگي احداث و راه‌اندازي شد.

وي با بيان اينکه مراکز مذکور با هدف آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي احداث شده است، گليم‌بافي، سوزن‌دوزي، محرق چوب و معرق چوب را از رشته‌هاي آموزشي اين کارگاه‌ها ذکر کرد.

وي با اشاره به حضور همه اقشار جامعه براي يادگيري رشته‌هاي صنايع‌دستي در اين مجتمع، گفت: در شهر زاغمرز 35 نفر در رشته گليم‌بافي، 12 نفر در رشته سوزن‌دوزي و 10 نفر در رشته محرق چوب آموزش مي‌بينند.

احمدي‌نيا ادامه داد: در شهر‌هاي خليل‌آباد 22 نفر در گليم‌بافي، 20 نفر در سوزن‌دوزي و 14 نفر معرق چوب؛ در کلاک 18 نفر در رشته گليم‌بافي؛ در گرچسي محله 80 نفر در رشته گليم‌بافي و 12 نفر در شهيد آباد بهشهر مشغول به آموزش صنايع‌دستي هستند.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي مازندران يادآور شد:‌ تلاش مي‌کنيم با ارتباطي که با ارگان‌هاي مختلف دولتي و خصوصي برقرار مي‌کنيم، صنايع‌دستي را بيش از گذشته توسعه دهيم و به مردم معرفي کنيم.

113/








انتهای پیام/

کد خبر 1386061030