به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"سيدطه هاشمي\"، معاون رئيس و رئيس پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع‌دستي و گردشگري در نشست تبيين و تشريح برنامه‌هاي پژوهشگاه با بيان اين مطلب گفت: پس از تشکيل پژوهشگاه هيچ ارتباط منظم و سيستماتيکي بين پژوهشگاه و سازمان‌هاي استاني وجود نداشت، به‌همين دليل کارهاي پژوهشي در استان‌ها بسيار کم انجام مي‌شد.

وي ادامه داد: پژوهشگاه مذاکراتي با وزارت علوم داشته است تا اين وزارتخانه مجوز ايجاد مراکز پژوهشي را در استان‌ها صادر کند.

هاشمي تصريح کرد: استان‌‌ها تا زمان تشکيل مراکز پژوهشي بايد از اعضاي هيأت علمي خود در جهت تکميل طرح‌هاي پژوهشي استفاده کنند تا از نظر انجام کارهاي پژوهشي خلأيي در استان‌ها احساس نشود.

رئيس پژوهشگاه با بيان اينکه پژوهشگاه در سراسر ايران پنج منطقه پژوهشي ايجاد کرده است، خاطرنشان کرد: اين پنج پايگاه در راستاي گروه‌هاي پژوهشي استان‌ها و در تعامل کامل با استان‌ کارهاي پژوهشي را انجام مي‌دهد.

به گفته هاشمي، پژوهشگاه سازمان در حوزه پژوهش اقدام به آسيب‌شناسي کرده و برنامه‌هاي جديدي را در افق پنج ساله به اجرا در مي‌آورد و تعاملات گسترده‌اي نيز با ساير نهادها و دستگاه‌هاي مرتبط با ميراث فرهنگي دارد و نمونه همکاري متقابل سازمان ميراث فرهنگي و دستگاه‌هاي دولتي، همکاري وزارت نيرو با سازمان هم در مورد سد سيوند و هم در مورد ساير سدها است.

وي ادامه داد: حتي وزارت نيرو قول همکاري براي ايجاد موزه سيوند را با اختصاص اعتبار 600 ميليون تومان داده است.

انعقاد تفاهمنامه‌ با نهادها و وزارتخانه‌هايي که مرتبط با ميراث فرهنگي هستند موضوع ديگري است که هاشمي به آن اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه و معاونت ميراث فرهنگي درحال آماده کردن ده‌ها تفاهمنامه است تا با دستگاه‌هاي مرتبط با ميراث فرهنگي منعقد کند ضمن آنکه پژوهشگاه به زودي به منظور تبادل کارشناس و باستان‌شناس، تفاهمنامه‌هاي را نيز با دستگاه‌هاي بين‌المللي منعقد مي‌کند.

تبديل گروه مستقل هنرهاي سنتي و گروه گردشگري به پژوهشکده از ديگر برنامه‌هاي پژوهشگاه است که هاشمي به آن اشاره کرد.

M/115


انتهای پیام/

کد خبر 1386061031