وي افزود: در اين بافت ميتوان آثار تاريخي و معماري دوران پارتها، ساساني، اوايل اسلام، سلجوقي، ايلخاني، صفوي، زنديه و قاجار را مشاهده کرد.
مدنيان با بيان اينکه بافت تاريخي شهر نايين با داشتن محور تاريخي- فرهنگي سالانه هزاران گردشگر داخلي و خارجي را به خود جذب ميکند، خاطرنشان کرد: در اين محور بيش از 40 بناي تاريخي و مهم وجود دارد که از مهمترين آنها ميتوان به مسجد جامع، ساباطها، خانهها، ميدانچهها، حسينيهها، حمامها و بازار تاريخي و دروازه تاريخي چهل دختران اشاره کرد.
رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري نايين تصريح کرد: در سال جاري با اختصاص بيش از 450 ميليون ريال، مرمت محور تاريخي- گردشگري بافت تاريخي شهر نايين با استحکامبخشي بدنهها، نماسازي سردر خانههاي تاريخي، نماي معابر عمومي و بدنهسازي آن، مرمت آبانبارهاي مسير و محوطهسازي اين بناها آغاز شده است.
به گفته وي، اين پروژه از محوطه مسجد جامع و خانه پيرنياي نايين آغاز ميشود و مسير اصلي محور به طرف نايين قلعه ادامه مييابد.
مدنيان افزود: اين برنامه در راستاي احياي بافتها و تبديل بناهاي تاريخي به مجموعههاي گردشگري و با هدف معرفي نشانههاي فرهنگي، بومي و تاريخي منطقه اجرا ميشود.
115/
انتهای پیام/