به گزارش ميراث آريا(chtn)، اين جشنواره که با همکاري سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري و فرهنگسراي اقوام برگزار شده است از ديروز آغاز به کار کرد و تا شانزدهم شهريور ماه ميزبان شهروندان تهراني است.

در اين جشنواره 50 غرفه با طبخ غذاهاي سنتي و صنايع دستي توانمندي‌هاي مناطق خود را به نمايش مي‌گذارند.

در غرفه‌هاي اين جشنواره غذاهايي مانند آش رشته، برياني اصفهان، شيريني‌هاي قزوين و همچنين لباس‌هاي سنتي و زينت‌آلات مناطق مختلف به نمايش درآمده است.

«علي طالقاني» که در اين جشنواره برياني اصفهان را عرضه مي‌کند، درباره سابقه اين غذا گفت: اين غذا 400 سال قدمت دارد و کمتر گردشگري است که با سفر به اصفهان طعم اين غذا را نچشيده باشد.

وي تأکيد کرد: برگزاري چنين جشنواره‌هايي باعث مي‌شود که حتي کساني که به مناطق مختلف کشور سفر نکرده اند بتوانند در محل سکونت خود با جاذبه‌هاي ساير مناطق آشنا شوند.

وي از سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري درخواست کرد تا تقويم منظمي از اين جشنواره‌ها تدوين کنند.

M/106




انتهای پیام/

کد خبر 1386061115