\"علي غفاري\" هنرمند اراکي که 15 سال است در رشته تراش سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمت فعاليت دارد به ميراث آريا (chtn)، گفت: در سال‌هاي اخير کشورهاي جهان توجه ويژه‌اي به سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي دارند، چنانکه اين رشته به دليل ارزش افزوده بالا مي‌تواند سودآوري زيادي براي کشورهاي سرمايه‌گذار آن داشته باشد.

وي افزود: درصورتي که به سنگ‌ها از بعد علمي نگريسته شود و مردم شناخت کافي نسبت به سنگ‌ها داشته باشند، مي‌توان از ورود سنگ‌هاي تقلبي به جاي سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي به بازار جلوگيري کرد.

غفاري در خصوص چگونگي تراش سنگ‌ها، تصريح کرد: با همکاري معاونت صنايع‌دستي اراک، بناي تاريخي \"سراي مهر\" جهت عرضه محصولات هنرمندان رشته‌هاي گوناگون صنايع‌دستي و آموزش اين رشته‌ها به هنرجويان و علاقه‌مندان اختصاص يافته است.

وي با اشاره به شرکت در نمايشگاه‌هاي متعدد صنايع دستي، يادآور شد: با وجود استقبال زياد مردم از غرفه سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي مشخص شد که بيشتر آنان سنگ‌ها را نمي‌شناسند و تنها به دليل جذابيت و زيبايي از آنها استقبال مي‌کنند.

هنرمند اراکي که در رشته زمين شناسي تحصيل کرده‌است با اشاره به وجود معادن گوناگون سنگ ايران، گفت: مدت 2 سال است که روي معادن سنگ استان مرکزي به صورت تخصصي تحقيق مي‌کنيم و قصد داريم با کشف کاني‌ها و سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي متعدد، چگونگي تراش آنها را نيز مورد مطالعه و تحقيق قرار دهيم.

غفاري در پايان خواستار توجه بيشتر مسئولان به مقوله سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي شد و سرمايه‌گذاري در اين رشته را بسيار مفيد ارزيابي کرد.

114/


انتهای پیام/

کد خبر 1386061229