\"خسرو رفيعيان\"، معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي استان گيلان هدف از برگزاري اين نمايشگاه را معرفي و حمايت از رشته‌هاي مختلف صنايع‌دستي استان دانست و به ميراث آريا(CHTN)، گفت: هنرمندان و صنعتگران گيلاني در 20 غرفه رشته‌هاي مختلف بومي و استاني را به شکل نمايشي و کارگاه در معرض ديد علاقمندان قرار داده‌اند.

وي با بيان اينکه مرکز آموزش صنايع‌دستي استان نيز در اين نمايشگاه غرفه‌اي به خود اختصاص داده‌است يادآور شد: نمايش فعاليت‌هاي مراکز آموزش، بازديدکنندگان را براي آشنايي و شناسايي رشته‌هاي مختلف صنايع‌دستي تشويق مي‌کند.

رفيعيان نمايش \"چادرشب‌بافي\" و \"شالبافي\" را که از رشته‌هاي منسوخ شده استان به‌شمار مي‌رود از اقدامات ديگر اين نمايشگاه دانست و تاکيدکرد: ارزيابي نمايشگاه اول باعث شد به مسائلي چون اصيل و سنتي بودن رشته‌هاي شرکت کننده در نمايشگاه و جلوگيري از ورود کالاهاي غير صنايع‌دستي توجه بيشتري نشان دهيم.

وي تصريح کرد:کارشناسان مسائل فني و نمايشگاهي پس از ارزيابي اين نمايشگاه کتابچه‌اي که در آن محصولات از نظر کيفي، سطح استقبال و فروش بررسي شده است را به چاپ خواهد رساند.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي گيلان اعتبار اختصاص يافته به اين نمايشگاه را 40 ميليون تومان اعلام کرد و گفت: بخش خصوصي 20 درصد از بخش‌‌هاي اجرايي اين نمايشگاه را به‌عهده گرفته‌است.

وي يادآور شد: استان‌هاي کرمان، خوزستان و سيستان هيچ‌يک از هنرمندان خود را براي شرکت در نمايشگاه معرفي نکردند و هرمزگان نيز باوجودي‌که غرفه‌‌هايي را براي هنرمندان خود رزرو کرده‌اند تاکنون به نمايشگاه نرسيده و غرفه‌هايشان همچنان خالي‌است.

بر اين اساس دومين نمايشگاه سراسري صنايع‌دستي استان گيلان ساعت 18 روز دوشنبه 12 شهريور با حضور معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي استان گيلان و جمعي از مديران استان بدون برگزاري مراسم افتتاحيه آغاز به کار کرد و تا روز جمعه 16 شهريور نيز ادامه دارد.

M/112



انتهای پیام/

کد خبر 1386061360