وي با اشاره به اينکه هنر منبت در دوره زنديه و قاجار از رونق افتاد تصريح کرد: پس از دوره صفويه، ساختن اشياي کوچکتر از جمله رحل قرآن و قاب آيينه به جاي درهاي منبت و قطعات بزرگ متداول شد.
سليماني افرود: منبتکاري در عصر حاضر همچون صنايع دستي ديگر در گوشه و کنار کشوربه حيات خود ادامه ميدهد.
هنرمند تهراني ادامه داد: براي انجام منبت کاري به وسايل مختلفي از جمله اسکنه، ارهدستي و مويي، گونيا، متر فلزي، مته، چاقو، چکش و ميز کار نياز است.
وي افزود: با استفاده از منبت کاري ميتوان انواع مجسمهها، صندوقچه،قاب ،ظروف چوبي و تابلوهاي نفيس ساخت و آن را به ديگران هديه داد و يا براي تزئين منازل استفاده کرد.
هنرمند تهراني با بيان اينکه اين صنعت ميتواند در ساخت درهاي چوبي منازل مورد استفاده قرار گيرد و به آن جلوه و زيبايي خاصي بخشد،افزود: توليدات منبت کاري در دکوراسيون و تزئينات منزل و در هدايا بيشتر کاربرد دارد.
وي در ادامه گفت: هنرمندان منبت کار براي توليد آثار خود زحمات زيادي را متحمل ميشوند و به همين دليل محصولات توليدي منبت از قيمت بالايي برخوردار است.
سليماني با تأکيد برتوجه به امر آموزش رشته منبت در ميان جوانان يادآور شد: استقبال هنرجويان از فراگيري اين رشته خوب است.
وي در ادامه گفت:توليدات اين صنعت، احساس رضايت و خشنودي را براي انسان به ارمغان ميآورد و به محيط اطراف او صميميت، گرمي و ويژگي خاصي ميبخشد، چنانکه هنرمندان منبت کار با کمترين تمرين و ممارست ميتوانند اشياي مفيد و سودمند منزل را زيبا کرده و به آن روح بخشند.
وي تصريح کرد: هرفردي ميتواند با انجام منبت کاري به توليد اشياي زينتي براي زندگي روزمرهاش بپردازد و حتي از اين راه امرار معاش کرده و درآمدي براي خود کسب کند.
114/
انتهای پیام/