به‌گزارش ميراث آريا(CHTN) و به نقل از روابط عمومي معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري \"سيد حميدرضا مصطفوي\" افزود: بر اين اساس استان‌هاي کشور به پنج منطقه گردشگري تقسيم شده‌اند که براي اين مناطق نقشه واحد گردشگري منتشر و نقاط گردشگري به صورت منطقه‌اي تعريف مي‌شوند.

وي تصريح کرد: با زيرساخت‌هايي که در مناطق گردشگري کشور تعريف مي‌شود به زودي شاهد رشد و شکوفايي گردشگري خواهيم برد.

وي مناطق گردشگري کشور را مناطق شمال (شامل استان‌هاي تهران، مازندران، گيلان، گلستان، سمنان و قزوين) مرکزي (شامل استان‌هاي: اصفهان، يزد، مرکزي، چهارمحال و بختياري، قم و لرستان) شرق (شامل استان‌هاي: خراسان رضوي، خراسان شمالي، خراسان جنوبي، کرمان و سيستان و بلوچستان) غرب(شامل استان‌هاي آذربايجان شرقي، آذبايجان غربي، اردبيل، زنجان، کردستان، همدان، ايلام، کرمانشاه و منطقه آزاد ارس) و جنوب (شامل استان‌هاي: خوزستان، فارس، بوشهر، هرمزگان، کهگيلويه و بويراحمد، کيش، قشم و چابهار) عنوان کرد و گفت: مقرر شده است هر هفته يکبار نشست‌هايي در يکي از استان‌هاي اين مناطق در قالب سياست‌ها و برنامه‌هاي معاونت‌هاي گردشگري استان‌ها در گردهمايي‌ها آموزش و ابلاغ مي‌شود برگزار شود.

مصطفوي افزود: در اين نشست‌ها باز خورد عملکردها بررسي و نقاط ضعف و قوت طرح‌ها به دفتر امور استان‌هاي معاونت گردشگري منعکس مي‌‌شود.

وي تاکيد کرد: با توجه به نقش حياتي و حساس بخش خصوصي در شکوفايي و توسعه گردشگري نمايندگاني از جامعه هتلداران و آژانسداران استان‌هاي مربوط به همراه معاونان گردشگري استان‌ها حضور مي‌يابند تا با بهره‌برداري از تجربه بخش خصوصي و مسئولان دولتي براي برنامه‌ريزي‌هاي کاربردي اجرا شود.

مسئول امور استان‌هاي معاونت گردشگري درخصوص چگونگي انتخاب دبيران مناطق پنج‌گانه کشور گفت: دبيران مناطق با آراي استان‌ها تعيين و مشخص شده‌اند و حکم آنان نيز به مدت شش ماه از سوي معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري صادر مي‌شود.

وي گفت: پس از گذشته شش ماه مجددا راي گيري براي انتخاب فرد واجدالشرايط دبيري منطقه صورت مي‌يگرد.

مصطفوي افزود: با توجه به تشکيل مناطق گردشگري از اين پس معاونت‌هاي گردشگري استان‌ها علاوه بر تاسيس کمپينگ‌هاي گردشگري و طراحي غرفه‌هاي فروش و تبليغ صنايع‌دستي استان، غرفه‌هايي را براي غرفه و نمايش صنايع‌دستي منطقه‌اي برپا مي‌کنند.

وي گفت: همچنين از اين پس استان‌ها در نمايشگاه‌هاي داخلي و خارجي به صورت منطقه‌اي حضور مي‌يابند.

وي تاکيد کرد: رويکرد آينده گردشگري کشور نيز تبديل نظام گردشگري از منطقه‌اي به ملي است.

مسئول امور استان‌هاي معاونت گردشگري همچنين از راه‌اندازي تلفن رسيدگي به شکايات مردمي در استان‌ها خبر داد.

مصطفوي گفت: تلفن رسيدگي به شکايات مردمي از مسائل و برنامه‌هاي گردشگري در بيشتر استان‌هاي کشور راه‌اندازي شده است و تا هفته آينده قطعي و اطلاع‌رساني عمومي مي‌شود.

وي افزود: با راه‌اندازي اين تلفن امکان دريافت انتقادات و پيشنهادات مردم از مسائل و برنامه گردشگري استان‌ها فراهم مي‌شود.

M/

انتهای پیام/

کد خبر 1386061758