براساس اين گزارش ،\"خداوردي کريمي نژاد \"سرپرست سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان آذربايجان شرقي در حاشيه اين مراسم طي گفتگويي ،شهريار را برجستهترين مظاهر واقعي دنياي شعر و پر فروغترين ستارگان آسمان ادب ايران خواند و با بيان اينکه در انديشه شهريار، وجدان ، صداقت و بي پيرايگي نهفته بود ، افزود: شهرت ويژه ي اين استاد عرفان از فراسوي مرزهاي ايران به سرزمينهاي ديگر راه پيدا کرده است و اين افتخاري براي ملت شريف ايران و بالاخص مردم شريف آذربايجان شرقي است.
همچنين \"حسين اسماعيلي\" معاون فرهنگي و ارتباطات سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان آذربايجان شرقي در اين مراسم طي سخناني با بيان اينکه شعر استاد شهريار براى همگان مفهوم و مانوس است، يکي از خصوصيات بارز شعر اين استاد فرزانه را استفاده از کلمات عاميانه و شيوا خواند.
وي همچنين با بيان اينکه ، محله هاي قديمي تبريز ، محل و ماوايي براي سالکان و شاعران نام آور بوده است و بي ترديد تبريز به خاطر جاي دادن عارفان و شاعران صاحب نام را در خاک خود ، جايگاه ويژه اي را در بين شهر هاي ديگر کشورمان دار است، افزود: مقبرة الشعراء که محل دفن بيش از 400 شاعر و عارف نامدار است بايد در شان آن احيا و بازسازي شود.
اسماعيلي همچنين ضمن گراميداشت روز شعر و ادب ايران خاطر نشان کرد : ميراث معنوي بايد به نحو شايسته حفظ و براي آيندگان منتقل شود.
خاطر نشان مي شود؛ سال گذشته به مناسبت يکصدمين سال تولد استاد شهريار در روز شعر و ادب، همايش ملي از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در تهران و تبريز برگزارشد.
116/
انتهای پیام/