\"علي بختياري\" کارشناس صنايع‌دستي ايلامي با بيان اين خبر به ميراث آريا(CHTN) گفت: امروزه آموزش در حوزه صنايع‌دستي به‌ عنوان يک سرمايه‌گذاري از اهميت و جايگاه ويژه‌اي برخوردار است و بهسازي و تجهيز نيروي انساني از طريق آموزش‌هاي کاربردي و مبتني بر نياز‌هاي حرفه‌اي امکان‌پذير مي‌شود.

وي افزود: بر اين اساس و با تکيه بر سياست‌ها و اهداف سازمان و همچنين نياز‌هاي گسترده مخاطبين لازم است با اتخاذ تدابير و راهبردهاي اساسي ،آموزش و تجهيز نيروي انساني در اولويت برنامه‌هاي اجرايي قرار گيرد.

بختياري تصريح کرد: معاونت صنايع‌دستي ايلام ضمن توجه به بستر سازي فعاليت‌هاي آموزشي در قالب برنامه ريزي ‌هاي مدون آموزشي، سعي برآن داشته وضعيت موجود صنايع‌دستي استان را در قالب جمع‌آوري آمار و اطلاعات طراحي کند.

وي ادامه داد: يکي از اقدامات بنيادي و موثر در برنامه‌هاي آموزش اين معاونت مزيت سنجي رشته‌هاي مختلف صنايع‌دستي استان در 7 مرکز آموزش شهرستاني بوده که طي آن رشته‌هاي مزيت دار به ترتيب اولويت و نوع مزيت، قدمت و اصالت تقسيم بندي شده است.

وي يادآور شد: طرح حاضر پس از ارائه به معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري مورد توجه قرار گرفته و قرار شده با اتخاذ راهکارهاي ديگري از جمله لحاظ کردن شرايط منطقه‌اي اثر و محل مربوط به مراکز برگزاري اين گونه رشته ‌ها به صورت طرح کلي مدون شده و در کليه مراکز آموزشي صنايع‌دستي سراسر کشور اجرا شود.

خاطر نشان مي‌شود؛ از جمله اهداف طرح مذکور ارائه برنامه آموزش دقيق و اصولي در برگزاري واحدهاي آموزشي است که از نظر غناي فرهنگي و جنبه اشتغالزايي داراي اهميت هستند و در ضمن آن اعتبارات آموزشي به شيوه منطقي هزينه مي‌شود.

114/

انتهای پیام/

کد خبر 1386070819