\"حسين خواجه بيدختي\" معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي با بيان اين خبر به ميراث آريا(CHTN) گفت: براساس تفاهم‌نامه‌اي ميان آموزش و پرورش و معاونت صنايع‌دستي استان اين دبيرستان با هزينه 200 ميليون ريالي تجهيز و به بهره‌برداري رسيد.

وي افزود: دبيرستان صنايع دستي نيشابور نخستين دبيرستان در نوع خود در کشور است که با همکاري دو جانبه آموزش و پرورش و سازمان ميراث فرهنگي استان راه اندازي شده است.

معاون صنايع‌دستي خراسان رضوي تصريح کرد: با توجه به وجود معادن غني سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي درمنطقه خراسان و همچنين وجود متاقضيان يادگيري اين رشته در منطقه نيشابور، دبيرستان مذکور در دو رشته تراش سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي با تاکيد بر سنگ فيروزه و رشته منبت کاري ايجاد شد.

خواجه بيدختي افزود: اين دبيرستان در مقطع کار و دانش در رشته منبت کاري چوب ‪ ۱۵‬دانش آموز و در رشته تراش سنگ‌هاي قيمتي ‪ ۲۱‬دانش‌آموز را براي سال تحصيلي جديد پذيرا شده است.

وي ادامه داد: راه اندازي اين هنرستان نخستين تجربه همکاري سازمان آموزش و پرورش با سازمان ميراث فرهنگي در حوزه آموزش است.

اين مقام مسئول گفت: دبيرستان مذکور در فضاي آموزشي دبيرستان تاريخي خيام در شهرستان نيشابور به بهره برداري رسيده است.

خواجه بيدختي با بيان اينکه هنرستان صنايع دستي گامي در جهت آموزش آکادميک هنر صنايع دستي است، يادآور شد: آموزش مهم‌ترين رکن حفاظت و ماندگاري از صنايع دستي کشور است که توجه به آن نتايج مثبت و قابل توجهي را به دنبال دارد.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي خراسان رضوي تصريح کرد: دروس تخصصي اين رشته‌ها از سوي مربيان تحت نظر سازمان و دروس نظري توسط دبيران آموزش و پرورش ارائه مي‌شود.

وي در خصوص افزايش تعداد رشته‌هاي اين دبيرستان در سال‌هاي آينده نيز گفت : در صورت استقبال دانش‌آموزان و موفقيت هنرآموزان در اين دبيرستان در سال تحصيلي آينده و با توجه به سياست آموزش و پرورش استان در خصوص سوق دادن حجم قابل توجهي از آموزش‌هاي متوسطه به سمت رشته‌هاي صنايع‌دستي انتظار مي‌رود شمار هنرآموزان اين دبيرستان در سال‌هاي آينده افزايش يابد.

114/

انتهای پیام/

کد خبر 1386071616